Αυτό είναι το νέο διαστημικό ελικόπτερο υψηλής ταχύτητας που σχεδιάζει η Ρωσία

Freepen.gr - Το Κεντρικό Αεροϋδροδυναμικό Ινστιτούτο Ζουκόφσκι (TsAGI) επιβεβαίωσε την ανάπτυξη ενός νέου ρωσικού εξελιγμένου ελικοπτέρου υψηλής ταχύτητας.

Σύμφωνα με βίντεο της Roscosmos, οι επιστήμονες της TsAGI εργάζονται για τη βελτίωση της απόδοσης προηγμένων υψηλής ταχύτητας ελικοπτέρων. Το απελευθερωμένο υλικό παρουσιάζει επίσης το 3D μοντέλο του νέου ρωσικού ελικοπτέρου υψηλής ταχύτητας.

Στις 27 Νοεμβρίου, ο Διευθύνων Σύμβουλος του Κεντρικού Αεροδρομικού Υδροδυναμικού Ινστιτούτου Ζουκόφσκι (TsAGI) Kirill Sypalo δήλωσε στο πρακτορείο TASS ότι το νέο ελικόπτερο θα δημιουργηθεί με βάση το ελικόπτερο Ka-52:

"Ο Σεργκέι Μιχαίευφ [επικεφαλής σχεδιαστής του γραφείου σχεδίασης Kamov] σχεδιάζει να ξεκινήσει την εργασία στο άμεσο μέλλον για τη δημιουργία ενός μοντέλου πτήσης του προηγμένου ελικοπτέρου υψηλής ταχύτητας με βάση το ελικόπτερο Ka-52", δήλωσε ο Kirill Sypalo.

Τον Οκτώβριο, στα ρωσικά κοινωνικά μέσα ενημέρωσης «τυχαία» διαρρεύσαν οι εικόνες ενός προηγμένου ελικοπτέρου υψηλής ταχύτητας του οποίου το έργο έχει παρουσιαστεί από το γραφείο σχεδιασμού Kamov.
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail