Ο Τσίπρας μετά από Αντετοκούμπο, σκοπεύει να ντυθεί και πρωθυπουργός της Ελλάδας;

Τα σχόλια του Τάκη Τσουκαλά με την κλασική ατάκα "άντε γεια" που υπονοεί κάτι άλλο, δεν είναι καινούρια. Χρόνια τώρα υβρίζονται και διασύρονται άνθρωποι. Ωστόσο κανείς από όλους τους ευαίσθητους δεν ασχολήθηκε με την περίπτωσή του. Απεναντίας έγινε και σκετς σε σάτιρα.

Του Στρατή Μαζίδη

Εντούτοις τα πράγματα άλλαξαν στην εποχή της ποινικοποίησης των πάντων και του κυνηγιού θεμάτων προς ανάδειξη. Το παράδοξο είναι ότι για άλλη μια φορά δρουν άλλοι για λογαριασμό τρίτων. Ο Θανάσης Αντετοκούμπο είναι ένας με παίκτης με θετική παρουσία στον ΠΑΟ, προερχόμενος από μια οικογένεια που πέρασε δύσκολα αλλά κατάφερε να μεγαλώσει με αρχές τα παιδιά της. Προσωπικά πιστεύω ότι ένα σχόλιο έχει αντίστοιχη αξία ανάλογα με το στόμα που το λέει. Ούτε έχει ανάγκη ένας φτασμένος επαγγελματίας από τρίτους να αναλάβουν δράση για λογαριασμό του, ούτε από έναν πρωθυπουργό να φορέσει τη φανέλα του.

Η αλήθεια είναι πως η φανέλα του Αντετοκούμπο, είναι πολύ βαριά για να τη φορέσει ένας άνθρωπος που μεγάλωσε μέσα στα πλούτη, δεν κουράστηκε, δεν ξενύχτησε, δεν άσπρισαν τα μαλλιά του από τις αγωνίες και πιθανότατα δε διαθέτει ιδιαίτερη εργασιακή εμπειρία. 

Αναρωτιέμαι όμως αν το μοντέλο που ποζάρει στο instragram ντυθεί ποτέ πρωθυπουργός της χώρας και υποδυθεί σοβαρά το ρόλο του, όταν αποδεικνύεται ανίκανος να παραλάβει ακόμη και ένα νεκρό αγωνιστή για να τον κηδεύσουν οι γονείς του και εφαρμόζει κατά γράμμα όλα όσα του ζητούν από το εξωτερικό.
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail