Γυμνασιάρχης έσπασε τζαμαρία σε υπό κατάληψη σχολείο - «Είμαστε εδώ για τη Μακεδονία και τη Βόρειο Ηπειρο» λένε οι μαθητές

Freepen.gr - Κύμα αντιδράσεων και οργής έχει προκαλέσει η κίνηση Γυμνασιάρχη στην Πρώτη Σερρών να σπάσει τζαμαρία του σχολείου με γλάστρα για να σταματήσει η κατάληψη, σύμφωνα με ρεπορτάζ του STAR Βόρειας Ελλάδας και όσα καταγγέλλονται από μαθητές.

«Δεν θέλουμε να μπλέξουμε με πολιτικές οργανώσεις. Απλά θέλουμε να μιλήσουμε για την πατρίδα μας. Η κινητοποίηση, από όσο γνωρίζω, έγινε για τις άδικες αποβολές που δόθηκαν σε μαθητές, επειδή τραγούδησαν το "Μακεδονία ξακουστή" στην παρέλαση» δηλώνει ένας μαθητής. 

Οι μαθητές χαρακτηρίζουν απαράδεκτη την πράξη του Γυμνασιάρχη του σχολείου καθώς με την ενέργειά του θα μπορούσε να είχε τραυματιστεί κάποιος μαθητής:

«Ήρθς ο γυμνασιάρχης μας και πέταξε μια γλάστρα πάνω στην τζαμαρία και ήταν μαθητές από πίσω»

Επίσης καταγγέλλεται ότι τα παιδιά απειλήθηκαν για αποβολή επειδή υπερασπίζονται τη Μακεδονία και τη Βόρειο Ηπειρο.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail