Βαρουφάκισε ο Ιερώνυμος: Άλλο συμφωνία και άλλο πρόθεση να συμφωνήσουμε

Freepen.gr - «Άλλο συμφωνία και άλλο πρόθεση να συμφωνήσουμε», δήλωσε ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ. Ιερώνυμος σήμερα το μεσημέρι μιλώντας σε δημοσιογράφους κατά την έξοδό του από τη συνεδρίαση της Διαρκούς Ιεράς Συνόδου θυμίζοντας τα "φοβόμαστε αλλά δεν είμαστε φοβισμένοι" ή το "διανοούμαστε τη ρήξη για να την αποφύγουμε" που έλεγε ο π. υπουργός οικονομικών, Γιάννης Βαρουφάκης.

Σχολίασε επίσης ότι «εχθες, έγινε μια ανακοίνωση ότι έχουμε μια πρόθεση, καλή διάθεση, ο χώρος της Εκκλησίας με την Πολιτεία να βρούμε λύση σε προβλήματα που χρονίζουν σχεδόν έναν αιώνα. Θα ακολουθηθεί μια διαδικασία».

Ωστόσο πιθανώς ανήσυχος μετά την αντίδραση των κληρικών προσέθεσε «ό,τι είναι να γίνει θα το κάνουμε μαζί με όλους τις ιερείς. Θα γίνει ό,τι θέλει και εγκρίνει η Ιεραρχία της Εκκλησίας Ελλάδας, η οποία θα συνέλθει και ό,τι θέλει η Πολιτεία, που έδειξε την καλή της διάθεση».
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail