Καταργείται η Ορθοδοξία στην Ελλάδα!

Ο πρωθυπουργός της χώρας με τον αρχιεπίσκοπο στη χθεσινή τους συνάντηση αποφάσισαν να βγάλουν την αναφορά στο Χριστό από το Σύνταγμα, τον θεμελιώδη νόμο του κράτους!

Επιπλέον καταργούν την Ορθοδοξία ως επίσημη θρησκεία της Ελλάδας, καθώς και το αναλλοίωτο του κειμένου της Αγίας Γραφής.

Ο αρχιεπίσκοπος, χωρίς να ρωτήσει κανένα, ουσιαστικά παραχωρεί την εκκλησιαστική περιουσία στο κράτος, με σίγουρο αποτέλεσμα αυτή να περάσει σύντομα σε ξένα χέρια. Το μεγάλο δε πλήγμα είναι η αφαίρεση της ιδιότητας του δημοσίου υπαλλήλου από τους αγωνιστές κληρικούς μας, οπότε είναι αβέβαιο κατά πόσον το ληστρικό κράτος θα τους «επιδοτεί» για να μπορούν να ζουν και να επιτελούν το λειτούργημά τους.

Η Νέα Παγκόσμια Τάξη δεν θέλει την Ορθοδοξία, γιατί της είναι μεγάλο εμπόδιο για την Πανθρησκεία που εξεργάζεται!

Η ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΠΑΤΡΙΔΑ καταδικάζει αυτές τις μεθοδεύσεις και θα αγωνιστεί με κάθε της δύναμη για να μην γίνουν πράξη τα σχέδια των αντιχρίστων και ανθελλήνων που πολεμούν τόσο λυσσαλέα την Πατρίδα μας!
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail