Από νόμιμη σύζυγος (Ορθόδοξη εκκλησία) να αποδέχεσαι να γίνεις απλά μιά παλλακίδα από τις πολλές

annafill28 / pixabay
Η Ντίνα Λαπαθιώτη έδωσε μέσα σε λίγες γραμμές ένα εύστοχο περίγραμμα της συμφωνίας ανάμεσα στον πρωθυπουργό Τσίπρα και τον αρχιεπίσκοπο Ιερώνυμο:

Διαζύγιο Εκκλησίας Κράτους: Από νόμιμη σύζυγος (Ορθόδοξη εκκλησία) να αποδέχεσαι να γίνεις απλά μιά παλλακίδα από τις πολλές και από πανω να παραχωρείς την περιουσία σου στον Χρεωκοπημένο κι Άσωτο πρώην σύζυγο (Κράτος - Τσίπρας), εν λευκώ, για να την ξεπουλήσει όπως θέλει, δίνοντας σου τα μισά!

Γι αντάλλαγμα παίρνεις μια διατροφή για τα έξοδα σου!
Θα το υπογράφατε ποτέ αυτό;
Ε, το υπέγραψε ο Ιερώνυμος 

Και συνεχίζει τον προβληματισμό της:

Δεν αντιδράτε οι χριστιανορθόδοξοι και με ανησυχείτε! Εξηγώ:

Η Ορθοδοξία, από επίσημη θρησκεία της Ελλάδας, μετατρέπεται σε ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΚΗ και περνά έτσι στην αλλαγή του Συντάγματος! Το Ελληνικό Κράτος γίνεται ΟΥΔΕΤΕΡΟΘΡΗΣΚΟ!

Σε λίγα χρόνια, με την αθρόα εισβολή αλλόθρησκων, από πλειοψηφική θα γίνει μειοψηφία! Και τότε θα ξαναγίνει αλλαγή Συντάγματος, που θα αναγνωρίζει την ΆΛΛΗ θρησκεία ως Πλειοψηφική!
Ακόμα να καταλάβετε;
(Φέτα φέτα τρώγεται το σαλάμι, όχι με την μία)!


Και καταλήγει: 

Ετοιμαστείτε για κατάργηση Χριστουγέννων! Στα ουδετερόθρησκα κράτη ΗΠΑ Γαλλία, τα Χριστούγεννα μετονομάστηκαν σε Γιορτή του Χειμώνα για να μην θίγονται οι "άλλοι" !
Για το Πάσχα τι να σας πω! Μπορεί να γίνει γορτή της Άνοιξης αλλά να κοπεί η περιφορά του Επιταφίου αν ενοχληθεί κανείς άθεος ή αλλόθρησκος!
Καμπάνες μπορεί να ηχούν μπορεί και όχι, αλλά θα επιτραπεί αντίστοιχα το κάλεσμα του μουεζίνη σε προσευχή και θα βλέπετε προσκυνήματα σε κεντρικές πλατείες!
Μοιράσου στο Google Plus
Αν βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον, κάντε κλικ εδώ
Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail.

Για γρήγορη και άμεση ενημέρωση ακολουθείστε μας στο Twitter και στο Google+.