Με ποιο δικαίωμα αρχιεπίσκοπε;

«Όταν μου πειράξουν την πατρίδα και τη θρησκεία μου, θα μιλήσω, θα ενεργήσω κι ό,τι θέλουν ας μου κάνουν» (Στρατηγός Μακρυγιάννης).

Ο άθεος ή μάλλον αντίχριστος πρωθυπουργός της χώρας συνάντησε τον ένθεο και χριστιανό αρχιεπίσκοπο και συμφώνησαν να βγάλουν την αναφορά στο Χριστό από το Σύνταγμα, τον θεμελιώδη νόμο του κράτους!

Σύμφωνα με τα λεγόμενά τους και την πρόταση της κυβέρνησης για αλλαγή του άρθρου 3 του Συντάγματος (Σχέσεις Εκκλησίας και Πολιτείας), στην οποία συμφώνησε ο αρχιεπίσκοπος, επιπλέον θα ακολουθήσει:

α. Η κατάργηση της Ορθοδοξίας ως επίσημης θρησκείας της Ελλάδας, ανοίγοντας τον δρόμο για την πλήρη αποχριστιανοποίηση της χώρας, ήτοι: κατάργηση και αποκαθήλωση των θρησκευτικών συμβόλων από παντού, κατάργηση του θρησκευτικού όρκου και του μαθήματος των θρησκευτικών, επιβολή υποχρεωτικού πολιτικού γάμου, υπονόμευση της βάπτισης των νεοελλήνων, εξαφάνιση της θρησκευτικότητας στις εθνικές γιορτές κλπ.

β. Η κατάργηση του αναλλοίωτου του κειμένου της Αγίας Γραφής.

Και δεν είναι μόνον αυτά. Ουσιαστικά ο αρχιεπίσκοπος παραχωρεί την εκκλησιαστική περιουσία στο κράτος, με σίγουρο αποτέλεσμα αυτή σύντομα να προστεθεί στην δημόσια περιουσία που υποθηκεύουν «επί πινακίου φακής» οι πολιτικοί στους ξένους για να παίρνουν δανεικά και να παραμένουν στην εξουσία.

Όσον αφορά δε την επιβίωση των λειτουργών της Εκκλησίας μας, όλοι οι κληρικοί μας, μεγάλοι και μικροί, μένουν μετέωροι, στο έλεος της κάθε κυβέρνησης, αν θα τους «επιδοτήσει» από τη υποτιθέμενη «αξιοποίηση» της εκκλησιαστικής περιουσίας!

Μέγα ερώτημα: Γιατί συμβαίνουν όλα αυτά;

Η αλήθεια βρίσκεται στην στοχοθεσία του μεγάλου πολέμου που λαμβάνει χώρα στις ημέρες μας, με αντιπάλους, από τη μια πλευρά το παγκόσμιο σύστημα που προσπαθεί να εγκαθιδρύσει την Νέα Παγκόσμια Τάξη και από την άλλη πλευρά τα εθνικά κράτη και ιδιαίτερα τα ορθόδοξα χριστιανικά κράτη.

Η αλήθεια είναι ότι ο μεγάλος εχθρός του παγκόσμιου συστήματος και των εγχώριων υπηρετών του είναι ο Ιησούς Χριστός και η διδασκαλία του! Και βέβαια η Ορθοδοξία και η Ελληνική γλώσσα, με την παγκοσμίου βεληνεκούς αξία τους!

Μοιραίως λοιπόν ερωτάται ο προκαθήμενος:

Αρχιεπίσκοπε με ποιο δικαίωμα δέχεσαι τέτοιες προτάσεις στη χώρα που χύθηκαν ποταμοί αίματος «για του Χριστού την πίστη την αγία»;

Με ποιο δικαίωμα αποκόπτεις το τιμημένο και ματωμένο στους αγώνες του Έθνους ράσο από την Ελληνική Πολιτεία!

Με ποιο δικαίωμα αποφασίζεις για την πίστη των Ελλήνων;

Με ποιο δικαίωμα αγνοείς το ποίμνιό σου, τον Ελληνικό λαό; Μήπως νομίζεις ότι βρίσκεσαι στην κορυφή του Ολύμπου;

Το μόνο δικαίωμα που έχεις πλέον είναι να παραδώσεις το πετραχήλι σου!


Νικόλαος Ταμουρίδης Αντγος (ε.α)
 Επίτιμος Α’ Υπαρχηγός ΓΕΣ
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail