Όταν το έθνος ξεφτίλιζει το κράτος - Η Κύπρια ευρωβουλευτής (κι αληθινά ωραία) Ελένη Θεοχάρους λέει τα πράγματα όπως είναι για τον Κατσίφα

Η Κύπρια ευρωβουλευτής Ελένη Θεοχάρους στο λογαριασμό της στο twitter στηλιτεύει το γεγονός ότι η ελληνική κυβέρνηση αποδέχθηκε την εκδοχή της διαφθαρμένης αλβανικής όπως χαρακτηρίζει την κυβέρνηση των Τιράνων.

Μελίνα Κονταξή

Η Θεοχάρους αποκαλεί την πράξη του Κωσταντίνου Κατσίφα αντιστασιακή ενώ απαντά στον Αλβανό πρωθυπουργό με τα λόγια του Κωσταντίνου Καραμανλή: με αίμα δεν μπαίνεις στην ΕΕ.

Η ίδια θα μεταβεί στη Βόρεια Ήπειρο για να παραστεί στην κηδεία του Κωσταντίνου Κατσίφα. Το ελληνικό κράτος όχι μόνο αποδέχθηκε από την πρώτη στιγμή την εκδοχή της αλβανικής αστυνομίας για τον θάνατο του Βορειοηπειρώτη αλλά προχώρησε και στην σπίλωση της μνήμης του.





Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail