Έχει αρχίσει το “κλάδεμα” στη ΝΔ…

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης και η ΝΔ μπορεί να είναι σε όλες τις δημοσκοπήσεις πρώτο κόμμα και με διαφορά από τον ΣΥΡΙΖΑ, όμως παρά την εγκληματική πολιτική του κυβερνώντος κόμματος, δεν βλέπει αυτοδυναμία! 

Παναγιώτης Αποστόλου

Και γνωρίζει, ότι τούτο δεν επιτυγχάνεται – κυρίως – από τον υπόγειο και αφανή πόλεμο που δέχεται από ηγετικά στελέχη του κόμματος! Γιατί, η αυτοδυναμία του Κυριάκου Μητσοτάκη, θα σημάνει αυτόματα το δικό τους πολιτικό θάνατο! Το ψαλίδισμα των όποιων φιλοδοξιών τους για ολική επαναφορά τους στην κεντρική πολιτική σκηνή!

Έτσι μαθαίνουμε, ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης έχει αρχίσει το πολιτικό “κλάδεμα” στο κόμμα του! Αφού δεν μπορεί να ξεπαστρέψει τους κομματικούς σκελετούς του παρελθόντος, σκέπτεται να τους ταριχεύσει!

Εμπλουτίζοντας με νέο αίμα τις εκλογικές λίστες! Νέο αίμα, που εν πολλοίς θα προέρχεται από τη δυναμική και εθνικά σκεπτόμενη ΟΝΝΕΔ!

Αλλά, από την άλλη μεριά εξακολουθεί και έχει δίπλα του – επί των οικονομικών θεμάτων – τέτοιους πολιτικούς σκελετούς, οι οποίοι θα υποσκάψουν αυτή την προσπάθεια, δηλαδή της εκλογής στα βουλευτικά έδρανα, νέων ανθρώπων που βρίσκονται απέναντι από το παλαιοκομματικό καθεστώς της ΝΔ!

Τι είπες Κυριάκο, δεν άκουσα; Θέλεις ονόματα;

Όχι ακόμη! Όταν έλθει η κατάλληλη ώρα!

Γιατί, όπως λέγει και το τραγούδι: “Για τα λεφτά τα κάνουν όλα”…
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail