Πλήρωνε φορολογούμενε τους αστυνομικούς που δε φυλάνε για να χρησιμοποιούν δωρεάν τα Μέσα Μεταφοράς

jpedroza2k / Pixabay
Η Υπουργός Προστασίας του Πολίτη Όλγα Γεροβασίλη συναντήθηκε σήμερα, 13 Νοεμβρίου 2018, με εκπροσώπους της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Αξιωματικών Αστυνομίας.

Στη συνάντηση, η οποία πραγματοποιήθηκε σε καλό κλίμα, συζητήθηκαν διεξοδικά τα αιτήματα των εκπροσώπων της Ομοσπονδίας.

Η Όλγα Γεροβασίλη ανακοίνωσε ότι υλοποιείται η ελεύθερη μετακίνηση του ένστολου προσωπικού του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη στα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς, το οποίο αποτελούσε πάγιο αίτημα των συνδικαλιστικών ενώσεων. 

Την ίδια ώρα που η ΕΛΑΣ διασύρεται από το Ρουβίκωνα, οι συμμορίες αλωνίζουν σε όλη τη χώρα, στα Εξάρχεια ζουν τρομαγμένοι οι πολίτες, η κυβέρνηση τους δίνει και προνόμια στέλνοντας φυσικά το λογαριασμό στα συνηθισμένα κορόιδα, όλους εμάς.
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail