Τι θα κάναμε εμείς αν ένας Τούρκος ύψωνε τη σημαία του στη Θράκη;

Πρώτα απ' όλα στη Θράκη υπάρχει θρησκευτική μειονότητα και τα μόνα δικαιωμάτα που παραβιάζονται είναι αυτά των Πομάκων και των Ρομά από την ασυδοσία του τουρκικού προξενίου, την ενδοτικοτητα των κυβερνήσεων απέναντι στην Τουρκία και την στήριξη του τουρκικού φασισμού από τους ίδιους ψευτοαντιφασίστες που στηρίζουν τον αλβανικό φασισμό .

Μελίνα Κονταξή
Ιστορικός - Δρ Βαλκανικού Πολιτισμού

Δεν ξεχνάμε άλλωστε ποιοι χαρακτήρισαν τη Ρομά Σαμπιχά Σουλεϊμάν εθνικίστρια επειδή αρνήθηκε να δηλώσει Τουρκάλα. Δεύτερον η Θράκη δεν είναι αρχαία τουρκική πατρίδα. Δε δοθηκε από τους διεθνείς νταβατζήδες σε ένα τεχνητό κράτος που έφτιαξαν εκβιάζοντας τη μητέρα πατρίδα. 

Δεν έκαναν οι κάτοικοι της ηρωικό αγώνα αρνούμενοι να δεχτούν τις αποφάσεις των νταβατζήδων κερδίζοντας την αυτονομία τους. Δεν εκκρεμεί το θέμα από το 1946.

Αν λοιπον οι εθνομηδενιστές βρουν μια περιοχή της Ελλάδας που η ιστορία της σχετίζεται με την τραγωδία της πουλημένης Βορείου Ηπείρου, ναι ας έρθει ο γηγενης κάτοικος και ας σηκώσει τη σημαία του.
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail