Όταν ο Τατσόπουλος έλεγε: Χελόου. Συγνώμη που παρεμβαίνω. Χ...στηκα ποιος θα βγει προέδρος στη Νέα Δημοκρατία

Freepen.gr - Ανάρτηση του πρώην βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, πρώην πολιτευτή του Ποταμιού και νυν της Νέας Δημοκρατίας το Σεπτέμβριο του 2015:

Συγνώμη. Χελόου. Συγνώμη που παρεμβαίνω. Χέστηκα ποιος θα βγει προέδρος στη Νέα Δημοκρατία, εάν ποτέ βγει -και, πολύ σωστά, δεν μου πέφτει λόγος. Έχω όμως μια λογική απορία, ως νόθος απόγονος του Καρτέσιου, και θα χαρώ ιδιαιτέρως αν μου τη λύσετε, εσείς οι εχέφρονες. Λέει ο Μεϊμαράκης, να παραιτηθεί εκείνος από μεταβατικός πρόεδρος, αλλά να παραιτηθούν και οι Μητσοτάκης-Γεωργιάδης από κοινοβουλευτικοί εκπρόσωποι, καθώς και να παραιτηθεί ο Τζιτζικώστας από περιφερειάρχης. Πριν πάμε παρακάτω, επιτρέψτε μου να διευκρινίσω: ουδεμία συμπάθεια τρέφω για τον Τζιτζικώστα, αυτόν τον γεροντίστικο ακροδεξιό μπούλη. Πάμε τώρα παρακάτω: ο Μεϊμαράκης, η γριά κουφάλα με το μουστάκι -την οποία, άσχετο, προσωπικά έχω γνωρίσει στο Στρασβούργο και πολύ συμπαθώ- ζητάει από τους δύο, ΠΡΟΣΕΞΤΕ, να παραιτηθούν, ΟΧΙ από ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ (που θα έβγαζε κάποιο νόημα, ιδίως εάν υπέβαλε παραίτηση από βουλευτής και ο ΙΔΙΟΣ) αλλά από ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΟΙ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΙ, αξίωμα που, έτσι και παραμείνεις βουλευτής, το έχεις πάλι στο τσεπάκι αύριο-μεθαύριο. Από τον Τζιτζικώστα, όμως, ζητάει να παραιτηθεί από ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ και να πουλάει σάμαλι στην Τσιμισκή. Ο Βαγγέλας, μιλάμε, ψάχνει για χοντρό κορόιδο. Για ΠΟΛΥ χοντρό κορόιδο. Με όλη μου την αγάπη.


Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail