Η ΝΔ ασχολείται με τις αναρτήσεις του Πολάκη και όχι με το ότι πληρώσαμε το Ουράνιο Τόξο να κάνει αλυτρωτικό συνέδριο στο Αμύνταιο

Έχουν περάσει περισσότερο από 24 ώρες που αποκαλύφθηκε (άρθρο) το αλυτρωτικό συνέδριο του Ουράνιου Τόξου όπου μέσα σε άλλα υπάρχει και το αίτημα της αναγνώρισης εθνικής μακεδονικής μειονότητας.

Του Στρατή Μαζίδη

Αυτό το συνέδριο το πλήρωσε ο ελληνικός λαός αφού πραγματοποιήθηκε με άδεια της τοπικής δημοτικής αρχής (να τη χαίρονται) σε δημοτικό κατάστημα, του οποίου τα έξοδα συντήρησης και λειτουργίας καλύπτονται από όλους εμάς. 

Ωστόσο παρά το χαμό που έχει γίνει, η ΝΔ δεν έχει αρθρώσει λέξη. Ούτε φυσικά είχε αντιληφθεί από το καλοκαίρι την απόφαση του δήμου. 

Απεναντίας βγήκε να ασχοληθεί με το...μείζον θέμα μιας άστοχης ανάρτησης του Πολάκη στο facebook. 

Αλλά αυτή είναι η Νέα Δημοκρατία. Ένα κόμμα γόνων και απογόνων που περιμένει να ξανάρθει στα πράγματα (για τελευταία φορά) αφού σαπίσει ο Τσίπρας. Αν και πολύ αμφιβάλλω αν θα το πετύχει.

Συνεπώς δεν είμαστε μόνο στη χειρότερη θέση της νεώτερης ιστορίας μας, αλλά δεν έχουμε κι επιλογές.
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail