Κάλεσμα σε γενικό ξεσηκωμό κατά των ΗΠΑ και των οργάνων τους στα ανατολικά του Ευφράτη

Freepen.gr - Οι φύλαρχοι του Deir Ezzor και της Al-Raqqa εξέδωσαν δήλωση αυτό το Σαββατοκύριακο, με την οποία καλούν τους Αραβες να πολεμήσουν εναντίον των υποστηριζόμενων από τις ΗΠΑ Συριακών Δημοκρατικών Δυνάμεων (SDF) στην ανατολική Συρία.

Σύμφωνα με τη δήλωση, οι φυλές της Al-Raqqa και του Deir Ezzor καλούν τους Αραβες μέσα στις SDF να αποστατήσουν, διαφορετικά θα χαρακτηριστούν ως εχθροί.

Η δήλωση έρχεται μετά το θάνατο του φυλετικού ηγέτη Bashar Faysal Al-Huwaydi στην ανατολική Συρία. Ο Huwaydi ήταν ο ηγέτης μιας από τις μεγαλύτερες φυλές στη βόρεια Συρία. Δολοφονήθηκε από άγνωστους επιτιθέμενους στην πόλη Raqqa.

Σύμφωνα με πληροφορίες, δολοφονήθηκε αφού έφυγε από μια συνάντηση διοικητών της SDF στην πόλη Raqqa. Οι αραβικές φυλές κατηγόρησαν τις SDF για τη δολοφονία.
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail