Ο Μητσοτάκης είδε το μωρό στη Φωκίωνος και θυμήθηκε όταν τον έπιασε η χούντα 6 μήνων ΟΜΩΣ υπάρχει κάτι άσχημο για τον Αλέξη

Το γύρο του διαδικτύου κάνει το βίντεο με τη συνάντηση του Κυριάκου Μητσοτάκη με τη μητέρα και το παιδί της στη Φωκίωνος Νέγρη. Δε γνωρίζω κατά πόσο πρόκειται για τυχαία ή σκηνοθετημένη συνάντηση.

Του Στρατή Μαζίδη

Οι διάλογοι πάντως είναι όλα τα λεφτά. Από το πόσο γκόμενος είναι ο Κυριάκος Μητσοτάκης έως το "είσαι φοβερός". Σε αυτό φυσικά θα συμφωνήσουμε. Έχει μεταλλάξει τη Νέα Δημοκρατία σε κάτι ερμαφρόδιτο. Όσοι ψηφίζουν ακόμη τη ΝΔ μοιάζουν με εκείνους που ψάχνουν καταφύγιο στη βροχή αλλά η οροφή είναι γεμάτη τρύπες. Είναι φοβερός. Δεν παίρνει θέση στα φλέγοντα ζητήματα.

Ο Κυριάκος χάρηκε που είδε το μικρό Νικόλα. Ίσως θυμήθηκε τότε που η χούντα των συνταγματαρχών τον συνέλαβε έξι μηνών αντιστασιακό.

Πέρα όμως από την πλάκα, αν και πραγματικά πιστεύω ότι θα μπορούσε να έχει ένα καλύτερο βίντεο, προκύπτει κάτι σημαντικό. Ο Μητσοτάκης μπορεί και τριγυρνά πεζός δίχως πραιτωριανούς στην Κυψέλη, τη φυσική έδρα του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα ο οποίος ούτε την ανακύκλωση δεν μπορεί να βγει να πετάξει πλέον ανενόχλητος.

Αυτό είναι ένα σημείο των καιρών. Το παιχνίδι πλέον για το ΣΥΡΙΖΑ είναι αν θα βρίσκεται πάνω ή κάτω από το φράγμα του 20%. Αν υποχωρήσει και το ΚΙΝΑΛ ξεπεράσει το 10%, τότε ίσως ακολουθήσουν εξελίξεις. Η ιστορία άλλωστε κάνει κύκλους κι επαναλαμβάνεται. Ειδικά σε μια χώρα της οποίας ο λαός επιμένει στις ίδιες επιλογές.
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail