Εισαγγελέας ξεκινά έρευνα για 4χρονο κορίτσι (Όταν ήταν δύο ετών "ενεπλάκη" στο πραξικόπημα)

Freepen.gr - Οι Τούρκοι εισαγγελείς έχουν ξεκινήσει έρευνα για ένα τετράχρονο κορίτσι στην επαρχία του Erzurum ως μέρος του μαζικού κυνηγιού μαγισσών μετά το πραξικόπημα που στοχεύει σε υποτιθέμενα μέλη του κινήματος Gülen.

Σύμφωνα με επίσημο έγγραφο που έλαβε το Κέντρο της Στοκχόλμης για την Ελευθερία (SCF), ο εισαγγελέας Zülfükar Ünal (αριθμός εγγραφής: 179625) ξεκίνησε έρευνα με αριθ. 2018/18131 για την 4χρονη Elif Zahide Tohumcu εξ ονόματος του Γενικού Εισαγγελέα του Erzurum στις 25 Οκτωβρίου 2018.

Το έγγραφο δείχνει ότι ο Ünal ζήτησε από τον εισαγγελέα στην επαρχία Mersin, όπου ζουν οι γονείς της Elif Zahide Tohumcu, Mehmet και Merita Tohumcu, να της πάρουν κατάθεση και να συλλέξουν στοιχεία για το παιδί.

Ο Ünal ζήτησε επίσης να αποσταλεί το συντομότερο δυνατό η κατάθεση του παιδιού και τα αποδεικτικά στοιχεία που συλλέγονται στο Γενικό Εισαγγελέα του Erzurum. Το έγγραφο δείχνει ότι η Elif Zahide Tohumcu γεννήθηκε στις 26 Ιουνίου 2014 στην περιοχή Pasinler της επαρχίας Erzurum.

Προφανώς στην ηλικία των δύο ετών είχε ενεργή εμπλοκή στην απόπειρα πραξικοπήματος το 2016.
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail