Ο βιαστής 3 χρονου αγοριού δε θα απελαθεί;

geralt / pixabay
Πρίν απο λίγες μέρες σε post διαδικτυακού φίλου διάβαζα για Σύριο "εφοπλιστή" κατα τα λεγόμενα πρώην υπουργού που είχε κλέψει το κινητό του ανάμεσα σε 6 άλλα και ενα macbook και οταν στο αστυνομικό τμήμα του το παρέδωσαν πίσω, ο Σύριος είχε το θράσσος να του ζητήσει την κάρτα sim.

του Μιχάλη Χαιρετάκη

Στη χώρα του "εφοπλιστή" η ποινή θα ήταν φυλάκιση και όχι μια απλή ταυτοποίηση ενώ σε κάποια άλλη που εφαρμόζεται η Σαρία ο "εφοπλιστής" δε θα μπορούσε να χρησιμοποιήσει ξανά το χέρι του για να βγάλει selfie.

Ομως αυτά είναι τα light παραπτώματα. Μπουκάρουν σε σπίτια ή σπάνε τζάμια στα αυτοκίνητα, ή κλέβουν απο τσάντες ή τσέπες.

Υπάρχουν και τα πιο σοβαρά. Να σε μαχαιρώσουν δίπλα απο το υπουργείο πολιτισμού (σημειολογικό αυτό) για να σε ληστέψουν, να βιάσουν 3 χρονα και 10 χρονα παιδιά όπως έγινε πριν απο λίγες ημέρες απο Σϋριο "εφοπλιστή" και Αφγανό "επενδυτή"

Σε ανάρτηση στον τοίχο μου είχα γράψει "20χρονος Σύριος...εφοπλιστής βίασε 3 χρονο, 29 χρονος Αφγανός... επενδυτής βίασε 10 χρονο. Αντί να απελαθούν οριστικά απο τη χώρα, σε λίγο καιρό θα είναι εκτός φυλακών για να συνεχίσουν το έργο τους με πληρωμένη στέγη, τροφή και επιπλέον επίδομα.

Είμαι περίεργος να δώ ποιος/α δικηγόρος θα τολμήσει να υπερασπιστεί τέτοιας ποιότητας ανθρώπους."

Και η άμεση αντίδραση Συριζαίου αλληλέγγυου ήταν "Τους Ελληνες παππούδες, θείους, ακόμα και πατεραδες που διαβαζουμε καθε μερα να ξεσκιζουν πιτσιρικια τι να τους κανουμε,για πες.....η ιδεοληψια σου δεν σ' αφηνει να καταλαβεις πως η αρρωστημενη ανωμαλια καποιων,δεν εχει φυλη,χρωμα η εθνικοτητα"

Οταν τον ρώτησα να μου πεί ξεκάθαρα για τους 2 συγκεκριμένους τι θα ήθελε να γίνει, γιατί δε μιλούσαμε για το σύνολο των παιδεραστών στην Ελλάδα, απέφευγε συστηματικά μέχρι που απάντησε "ό,τι προβλέπει ο νόμος".

Προσέξτε τώρα οι ίδιοι που λένε "θάνατος στους φασίστες", όταν πρόκειται για όποιους απο τους "καλοδεχούμενους" που διαπράττουν φρικτά κακουργήματα, οχυρώνονται πίσω απο το αστείο "ό,τι προβλέπει ο νόμος"

Μια άλλη διαδικτυακή μου φίλη του απάντησε "Το σκεπτικό κάποιων είναι οτι αφού έχουμε 10 Έλληνες ανωμαλους, ας έρθουν άλλοι 1.000 ανωμαλοι απ όλον τον πλανήτη....χμμμ....ωραίος τρόπος σκέψης..."

Το πρόβλημα φυσικά είναι οτι επειδή ακριβώς ανάμεσα στους ελάχιστους πρόσφυγες έρχονται σκληροί παραβατικοί απο χώρες που υπάρχει σκληρή τιμωρία της παραβατικότητας, η χώρα μας έχει καταντήσει παιδική χαρά για την ανομία.

Ελα στην Ελλάδα, κάνε το έγκλημά σου και μείνε ατιμώρητος, ή πάρε μια ποινή χάδι αν το παρακάνεις, αυτό λέει το επίσημο κράτος με τη στάση του.

Βαριά εγκλήματα που σε άλλες χώρες τιμωρούνται ακόμα και με τη θανατική ποινή, στη χώρα μας τιμωρούνται με αναστολή ή με μερικά χρόνια στη φυλακή, με άδειες φυσικα, ακόμα και στην περίπτωση που κάποιος έχει καταδικαστεί σε πολυετείς ποινές φυλάκισης.

Είναι αστείο να είναι κάποιος καταδικασμένος σε 71 (!!!) χρόνια φυλάκισης όπως διαβάσαμε και να περιμένεις οτι μετά την πρώτη ή έστω τη δεύτερη άδεια που θα πάρει θα επιστρέψει πίσω στη φυλακή. Θα πρέπει να είναι το λιγότερο ηλίθιος για να το κάνει.

Οπως θα πρέπει να είναι το λιγότερο ηλίθιος κάποιος για να νομίζει οτι η επιμόρφωση είναι η λύση για κοινωνικές ομάδες οπου κυριαρχεί η παραβατικότητα.

Διαβάζαμε οτι εξαρθρώθηκε (μέχρι την επόμενη φορά που θα τους ξαναπιάσουν) συμμορία Ρομα με καλάσνικοφ και μάσκες σιλικόνης με λεία που ξεπερνούσε τα 800.000 ευρώ μέσα σε λίγους μήνες.

Τι θα τους αντιπροτείνει ο κάθε ανεγκέφαλος κυβερνητικός; Να καθήσουν στα θρανία για καμμια 15 ρια χρόνια ωστε μετά να μπορούν να πάρουν νόμιμα απο την εργασία τους 200-300 ευρώ και άν;

Αστειότητες.

Το πρόβλημα της χώρας είναι οτι συχνά εναποθέτουμε τις τύχες μας σε προδότες και σε ηλίθιους. Και καμμιά φορά το ένα δεν αποκλείει το άλλο.
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail