250 τεθωρακισμένα άρματα μάχης ALTAY για την Τουρκία

Freepen.gr - Μία συμφωνία για τη μαζική παραγωγή 250 μονάδων του εγχώριου τεθωρακισμένου άρματος μάχης Altay υπογράφηκε την Παρασκευή μεταξύ της Προεδρίας της Αμυντικής Βιομηχανίας (SSB) και της κατασκευάστριας BMC στην Άγκυρα.

Η σύμβαση περιλαμβάνει τη μαζική παραγωγή και συντήρηση του κύκλου ζωής για 250 μονάδες. Το πρώτο τεθωρακισμένο αναμένεται να παραδοθεί εντός 18 μηνών στις τουρκικές χερσαίες δυνάμεις, σύμφωνα με τοπικά μέσα ενημέρωσης, όπως δήλωσε ο πρόεδρος της SSB, Ισμαήλ Ντεμίρ.

Η εταιρεία θα χρησιμοποιήσει ξένους κινητήρες στα πρώτα Altay λόγω "χρονικών περιορισμών", δήλωσε ο Ντεμίρ.

Το Altay, το πρώτο αναπτυξιακό πρόγραμμα τεθωρακισμένων αρμάτων μάχης της Τουρκίας, περιλαμβάνει ηλεκτρονικά συστήματα εντολών και ελέγχου, όπλο 120 mm και θωράκιση κατασκευασμένα από τουρκικές εταιρείες, όπως οι Roketsan, Aselsan και Havelsan.
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail