ΠΑΜΕ ΜΟΥΝΤΙΑΛ! Ελλάδα, Σερβία, Βουλγαρία και Ρουμανία διεκδικούν μαζί τη διοργάνωση του 2030!

Πραγματοποιήθηκε σήμερα στο Βελιγράδι συνάντηση του Υφυπουργού Πολιτισμού και Αθλητισμού Γιώργου Βασιλειάδη με τους ομολόγους του της Σερβίας Vanja Udovicic, της Βουλγαρίας Krasen Kralev και της Ρουμανίας Constantin Bogdan, παρουσία εκπροσώπων των ποδοσφαιρικών ομοσπονδιών των τεσσάρων χωρών, όπου συζητήθηκε το ενδεχόμενο κατάθεσης κοινής υποψηφιότητας για τη διεκδίκηση του Παγκοσμίου Κυπέλλου Ποδοσφαίρου του 2030.

Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε σε εξαιρετικό κλίμα και επιβεβαιώθηκε η κοινή βούληση να προχωρήσουν στην κατάθεση υποψηφιότητας, αφού πρώτα γίνει η καταγραφή αναγκών της κάθε χώρας (εγκαταστάσεις, υποδομές) οι οποίες θα συζητηθούν σε νέα συνάντηση που θα γίνει τον επόμενο μήνα και η οποία θα καθορίσει και τα επόμενα βήματα.

Παράλληλα συζητήθηκε και η πρόταση για συνδιοργάνωση του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Βόλεϊ γυναικών του 2021.
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail