Τσίπρα ξέρω ότι τα 2.000 της γυναίκας για να τα δώσεις αλλού αλλά θα το έλεγες αυτό στη μάνα σου αν ήταν στη θέση της;

Δηλαδή πόσο μπαγλαμάς πρέπει να είναι κάποιος για πει σε μια γυναίκα που έχει καταστραφεί αυτή την κουβέντα. Μα καλά ρε αδέρφια, τόσο πολύ ξεκούτιανε το Ελληνικό Εθνος που βγάζει τέτοιους Πρωθυπουργούς; Μα τόσο πολύ έχετε πλαδαρέψει ώστε κάθεστε και τον ακούτε να λέει σε πυρόπληκτο "τι να τα κάνει τα 2 χιλιάρικα" κι από την άλλη να δίνει τα δις στις τράπεζες λες και είναι στραγάλια!

Γιώργος Αδαλής

"Τι να τα κάνει ρε Τσίπρα τα δις που δίνεις σε μια τράπεζα αφού θα τα φάει πάλι", έπρεπε να του απαντήσει κάποιος.

Θα τους κάνει λέει νοσοκομείο γιατί θέλει την επόμενη φορά που θα καούνε οι άνθρωποι να τους περιθάλψει. Μην τρέχουν στα παρακείμενα νοσοκομεία οι καμένοι.

Τρεις φορές είδα το βίντεο και δεν πίστευα στ αυτιά μου. Δηλαδή ρε Τσίπρα τι να τα κάνεις τα 10 χιλιάρικα που παίρνεις αντιμισθία ως Πρωθυπουργός; Αφού θα τα φας με την Μπαζιάνα σε γόβες και αστακούς.

Τι να τα κάνει αγαπητή Πρωθυπουργάρα μας ο Παυλόπουλος τα 240 χιλιάρικα που παίρνει το χρόνο αφού θα τα φάει;

Πολύ περισσότερο, τι να τα κάνει τη σύνταξή του ο γεράκος αφού θα του την φάνε τα εγγόνια του! Παρ’την κι αυτή ρε’συ!

Πάρε και τους μισθούς μας ρε γίγαντα! Τι να τους κάνουμε; Αφού θα τους φάμε!

Αλλωστε την αλήθεια λες! Τι να τα κάνετε ρε τα σπίτια αφού θα σας τα πάρω. Αυτό δεν εννοούσες αγορίνα; Γιατί δεν το είπες ξεκάθαρα στη γυναίκα; Πες μας ότι θα τα πάρεις όλα να τα δώσεις στους Γερμανούς....

Πάρε και την ψυχή μας ρε μάστορα να δούμε τι θα καταλάβεις…

Αλήθεια βρε Αλέξη, θα το έλεγες αυτό στη μάνα σου αν ήταν στη θέση αυτής της γυναίκας;
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail