Πολεμικά πλοία 12 χωρών στην Ανατολική Μεσόγειο - Η Τουρκία είναι έτοιμη

Freepen.gr - Ο Ergül Yasar, καθηγητής στο Πολυτεχνείο του Ισκεντερούν σημειώνει σε συνέντευξή του στο haber7.com ότι όλη η προσοχή είναι εστιασμένη στην Τουρκία και το ψευδοκράτος για το πως θα διεκδικήσουν την ιδιοκτησία των ενεργειακών κοιτασμάτων της Μεσογείου.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το άρθρο έχει ως τίτλο "Πολεμικά πλοία 12 χωρών στην Ανατολική Μεσόγειο - Η Τουρκία είναι έτοιμη". Ο Yasar θεωρεί πως η περιοχή συγκεντρώνει το ενδιαφέρον όχι μόνο λόγω των κοιτασμάτων αλλά και γιατί θα αποτελέσει έναν ενεργειακό δρόμο του μεταξιού.

Επίσης θεωρεί ότι ο δρόμος αυτός θα πρέπει να περάσει από την Τουρκία για να ικανοποιήσει τις ανάγκες ζήτησης της χώρας και να κατευθύνεται μετά στην Ευρώπη σημειώνοντας πως η χώρα του θα πρέπει να έρθει σε συμφωνία με το Ισραήλ.
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail