Πότε και πως δόθηκε η εντολή της δολοφονίας του Κατσίφα - Η εφαρμογή του δόγματος "Τεσβίκ Πενσέ" και τα 12 μίλια

Η εντολή που δόθηκε από τον Ερντογάν ήταν: «Aναταραχή στις Ελληνο-Αλβανικές σχέσεις προκειμένου να δημιουργηθεί το δόγμα του ‘Τεσβίκ Πενσέ’* ΚΑΙ στο Ιόνιο έτσι ώστε να ξεχαστούν εκεί τα 12 μίλια». Η εντολή μεταφέρθηκε από τον Τσαβούσογλου στις 18 Οκτωβρίου όταν βρέθηκε στα Τίρανα με την Αλβανική ηγεσία.

Του Γιώργου Αδαλή

Την εντολή αποδέχτηκε ο Ράμα ζητώντας ανταλλάγματα για τη "Μεγάλη Αλβανία"! Υπουργός Εσωτερικών εκείνη τη μέρα δεν υπήρχε γιατί δεν είχε ορκιστεί ακόμα οπότε δεν έδωσε αυτός την εντολή. Οι Ειδικές Δυνάμεις RENEA βρισκόταν ήδη κοντά στις Βουλιαράτες γιατί η εντολή δολοφονίας του Κατσίφα είχε δοθεί και τον περίμεναν από τις 22-23 Οκτωβρίου.

Την εντολή δεν την έδωσε ο Αρχηγός της Αστυνομίας αλλά ο ίδιος ο Εντι Ράμα στον οποίο υπάγεται η ομάδα αυτή. Συνεπώς μην ψάχνετε δικαιολογίες και προφάσεις!

Η Μέρκελ προωθεί τη Μεγάλη Αλβανία - Ο Ερντογάν πληρώνει αδρά πολιτικούς για να αποκτήσει νέους ισλαμικούς θύλακες στα Βαλκάνια και να δημιουργήσει πρόβλημα στη Δυτική ΑΟΖ της Ελλάδος. Προεπιλέχθηκε λοιπόν το θύμα για να πάρει μπρος το σχέδιο Ερντογάν που λειτουργεί ανεξάρτητα αλλά παράλληλα με το σχέδιο της Μέρκελ.

Ηθικός αυτουργός της δολοφονίας Κατσίφα, είναι η Μέρκελ. Μη γελιέστε... Εμπνευστής του σχεδίου είναι ο Ερντογάν. Κομιστής της παραγγελίας είναι ο Τσαβούσογλου. Εκτελεστής και εντολέας της δολοφονίας είναι ο ίδιος ο Εντι Ράμα. Για αυτό έσπευσε από την πρώτη στιγμή να πει όλα αυτά που είπε για το 35χρονο παλληκάρι.

Μην σας ξεγελούν τα "πασπαλίσματα" και τα περιτυλίγματα που ακούτε.

ΝΑΙ, για τα 12 μίλια στο Ιόνιο, δολοφόνησαν τον Κωνσταντίνο Κατσίφα.

Ιδού οι ένοχοι.

Και συνένοχοι οι των Αθηνών που γνώριζαν τα πάντα.

-
*(Τεσβίκ Πενσέ είναι μια αεροναυτική άσκηση των Τούρκων στο Αιγαίο, που τη διεξάγουν χρόνια, και ασκούνται κάνοντας μια τανάλια στα νησιά του Αιγαίου και στις περιοχές όπου υπάρχουν κοιτάσματα υδρογονανθράκων- Τεσβίκ Πενσέ στα τούρκικα σημαίνει: "Ενθάρυνση της Πένσας"! Για να ξέρουμε και τι σημαίνουν οι ασκήσεις τους δηλαδή).
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail