Μύλος στα Σκόπια - Από αναβολή σε αναβολή πάει ο Ζάεφ. Republika: Δεν έχει τα 2/3 στη Βουλή

Freepen.gr - Μια εντελώς διαφορετική εικόνα από τα ελληνικά ΜΜΕ παρουσιάζει η republika.mk σχετικά με την κοινοβουλευτική συνεδρίαση όπου διαρκώς λαμβάνει αναβολές η συζητήση για τις συνταγματικές αλλαγές. Η συνεδρίαση επρόκειτο να ξεκινήσει στις 12:00 και τελικά μετατέθηκε στις 15:00 και μέχρι τώρα δεν έχει ξεκινήσει.

Στην αίθουσα βρίσκεται μέρος των βουλευτών της κυβέρνησης και πολυάριθμες ομάδες μέσων ενημέρωσης. Δεν υπάρχουν πληροφορίες γιατί η σύνοδος δεν ξεκινά.

Σύμφωνα με ανεπίσημες πληροφορίες που δημοσιεύονται από ορισμένα μέσα μαζικής ενημέρωσης, έχει εξασφαλιστεί πλειοψηφία των δύο τρίτων σημειώνει η republika.mk η οποία όμως έχει ως τίτλο ότι ο Ζάεφ δεν έχει βρει τα 2/3.

Εν τω μεταξύ, ορισμένοι βουλευτές του VMRO - DPMNE πραγματοποίησαν συνέντευξη Τύπου καλώντας τον Πρόεδρο του Κοινοβουλίου Talat Xhaferi να ζητήσει ψηφοφορία για συνταγματικές αλλαγές προκειμένου να διαπιστωθεί ότι δεν υπάρχει πλειοψηφία δύο τρίτων.

Σύμφωνα με πληροφορίες της Συνέλευσης, ο πρωθυπουργός Ζόραν Ζάεφ βρίσκεται ακόμα στο κτίριο. Προφανώς βρίσκεται σε εξέλιξη ένα πολιτικό θρίλερ στα Σκόπια. Η λογική λέει ότι όσο δεν ξεκινά η συνεδρίαση, δεν έχει διασφαλιστεί η πλειοψηφία των 2/3.

Τις ίδιες επιφυλάξεις σημειώνει και η ιστοσελίδα vecer.mk.
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail