Γνώριζε το Plan B ο Αλέξης Τσίπρας; Το υπαγόρευσαν οι ΗΠΑ;

Οι αποκαλύψεις του ΥΠΕΘΑ Πάνου Καμμένου για τις συζητήσεις του στις ΗΠΑ, με Αμερικανούς αξιωματούχους για Plan B στο Σκοπιανό, εάν και εφόσον ναυαγήσει η Συμφωνία των Πρεσπών, άναψε φωτιές στην Κεντρική Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ! Βγήκαν μεγάλα μαχαίρια και έχουν ήδη ακονιστεί! Ο Πρωθυπουργός ήταν αμήχανος, σε απόλυτη σύγχυση, μη μπορώντας να διαχειριστεί την κρίση, που αρκετοί του καταλόγιζαν ότι μπορεί να τη δημιούργησε ο ίδιος εν όψει του επικείμενου ταξιδιού του στη Ρωσία!
 
Παναγιώτης Αποστόλου

Και χθες έσκασε η βόμβα, στην πρώτη συνέντευξη που έδωσε ο Πάνος Καμμένος με την επιστροφή του στην Ελλάδα: «Tην εναλλακτική πρόταση (Plan B ) τη γνωρίζει ο πρωθυπουργός αλλά δεν την έχει εγκρίνει ως κυβερνητική πολιτική. Με τον Πρωθυπουργό έχουμε έντιμη σχέση και ποτέ σε αυτή τη σχέση δεν μπήκε άλλος παρανομαστής, παρά μόνο η καλή βούληση και η πολιτική θέληση»!

Τελικά αυτοί οι δυο, Πρωθυπουργός και ΥΠΕΘΑ μας έχουν τρελάνει τελείως! Θα αρχίσει να παίρνει ψυχοφάρμακα και το κομμάτι του λαού μας, που μέχρι στιγμή την έχει σκαπουλάρει!

Ωστόσο, θα σας δώσουμε σήμερα την ειδησάρα που μας έφτασε από Αμερική!

Οι ΗΠΑ υποχρέωσαν τους Τσίπρα – Καμμένο να βγάλουν την είδηση του Plan B, για να μετριάσουν διεθνώς το στραπάτσο που έχουν υποστεί από το αποτυχημένο δημοψήφισμα στα Σκόπια της 30ης Σεπτεμβρίου 2018!

Η ίδια πηγή μας αποκάλυψε, πως εάν η Συμφωνία των Πρεσπών οδηγηθεί σε οριστικό ναυάγιο, τότε αυτή η “φαιδρή” κατά πολλούς παρόλα του Πάνου Καμμένου, θα λάβει σάρκα και οστά! Λέτε;;;
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail