Ο Ασαντ έστειλε μεγάλες ενισχύσεις για να εκκαθαρίσουν τον τελευταίο θύλακα τους ISIS

Freepen.gr - Ο συριακός στρατός έστειλε δύο στρατιωτικά κονβόι, μεταξύ των οποίων διάφορα φορτηγά όπλων και στρατιωτικού εξοπλισμού και διάφορα βαριά στρατιωτικά οχήματα από τη Ντάραα προς τα χωριά του al-Qasr και al-Saqiyah στην έρημο της Sweida.

Επίσης, στην περιοχή κατέφθασαν επιπλέον 600 άνδρες ανάμεσα στους οποίους και 150 από τοπικές φυλές για να ενισχύσουν τη γραμμή στο άγριο έδαφος στην περιοχή Toloul al-Safar. Ο στρατός απέστειλε επίσης έναν αριθμό πρώην μαχητών που είχαν λάβει κυβερνητική αμνηστία για την αντιμετώπιση του ISIS.

Εν τω μεταξύ, οι μονάδες πυροβολικού και πυροβολικού του στρατού χτύπησαν κινήσει και και  οχυρά της ISIL στο Toloul al-Safa, καταστρέφοντας μια σειρά από κρησφύγετα και σκοτώνοντας ορισμένους από τους τρομοκράτες.

Εν τω μεταξύ, στρατιωτικές πηγές του πρακτορείου FARS σημειώνουν ότι η ενίσχυση των θέσεων στο Toloul al-Safa, είχε ως αποτέλεσμα τον επιτυχή τερματισμό αρκετών προσπαθειών των τζιχαντιστών να σπάσουν την πολιορκία.
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail