Αλβανοί κομάντος εκτέλεσαν ομογενή καθώς υπερασπίστηκε την ελληνική σημαία - Τι λένε αλβανικά μέσα και τι αποκαλύπτει το himara

Νεκρός από αστυνομικά πυρά έπεσε ο ομογενής, Κωσταντίνος Κατσιφάς που φέρεται να ύψωσε την Ελληνική σημαία το μεσημέρι της Κυριακής στο χωρίο Βουλιαράτι, στο Αργυρόκαστρο.

Συγκεκριμένα ο Κωσταντίνος Κατσιφάς, ύψωσε την ελληνική σημαία στο στρατιωτικό νεκροταφείο των Ελλήνων πεσόντων στο πλαίσιο της επετείου της 28ης Οκτωβρίου. Η αλβανική αστυνομία ωστόσο την κατέβασε λίγο αργότερα, με αποτέλεσμα o ομογενής να αρχίσει να πυροβολεί με καλάσνικοφ, σύμφωνα με όσα αναφέρουν τα ρεπορτάζ των αλβανικών ΜΜΕ.

Όπως αναφέρουν τα Αλβανικά Μέσα Ενημέρωσης, ο ομογενής πυροβόλησε και κατά των Ειδικών δυνάμεων της Αλβανίας.   Όταν εντοπίστηκε, σύμφωνα με την ανακοίνωση της Αλβανικής αστυνομίας, αρνήθηκε να παραδοθεί και άρχισε να πυροβολεί με αποτέλεσμα να δεχτεί τα πυρά των ειδικών δυνάμεων και να πέσει νεκρός καθώς φέρεται να δέχθηκε μια σφαίρα στο κεφάλι και μία στο στήθος.

Ωστόσο το himara.gr αναφέρει ότι ο Κατσίφας πυροβόλησε στον αέρα και όχι κατά των Αλβανών.

Οι κάτοικοι της περιοχής φοβόντουσαν για την ζωή του νεαρού συγχωριανού τους καθώς θεωρούν πως οι Αλβανοί αναζητούσαν εξιλαστήριο θύμα. Αυτό δείχνει και η εμπλοκή των ειδικών δυνάμεων της χώρας. 

Όπως αναφέρι το himara.gr «η προβοκάτσια των αλβανικών ΜΜΕ έκανε την δουλειά της. Κάθε χρόνο στην επέτειο του ΟΧΙ τα χωριά της Ελληνικής Μειονότητας στην Αλβανία στολίζουν τους δρόμους με την ελληνική σημαία. Το γεγονός αυτό τα αλβανικά μέσα το προβάλουν ως πρόκληση κατά της Αλβανίας με αποτέλεσμα να ξεσηκώνουν την κοινή γνώμη αλλά και την αστυνομία».
Πηγή: Himara.gr | Ειδήσεις απ' την Βόρειο Ήπειρο

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail