Αποκάλυψη FAZ για μυστική διπλωματία Μητσοτάκη - Έστειλε την Σπυράκη σε κρυφές συναντήσεις με το Ζάεφ - Κάνει τον σκληρό για τη Μακεδονία

Freepen.gr - Σοβαρά εκτεθειμένος είναι ο αρχηγός της ΝΔ, Κυριάκος Μητσοτάκης μετά το δημοσίευμα της FAZ με τίτλο "Die Angst vor Russland im Nacken" [με το φόβο της Ρωσίας στο λαιμό] που ολόκληρο μπορείτε να το διαβάσετε εδώ.

Η FAZ σημειώνει ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης στην πραγματικότητα δεν είναι κανένας σκληροπυρηνικός και αναζητά το διάλογο με τα Σκόπια στα παρασκήνια. Σύμφωνα με το άρθρο που υπογράφει ο Mixhael Martens σημειώνεται πως ο Ζάεφ αποκάλυψε ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης έστειλε το Δεκέμβριο του 2017 τη Μαρία Σπυράκη στα Σκόπια για να παρουσιάσει πέρα από τα φώτα της δημοσιότητας την άποψη των Ελλήνων συντηρητικών για το θέμα της επίλυσης του ονόματος.

Νωρίτερα στο κείμενο σημειώνεται ότι ο Μητσοτάκης εμφανίζεται να λαμβάνει πιο σκληρές θέσεις στο Σκοπιανό για εσωκομματικούς λόγους.


Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail