Το Πεντάγωνο καθηλώνει εκτάκτως όλο τον στόλο των F-35 - Τι υποψιάζονται

Freepen.gr - Το Πεντάγωνο έδωσε εντολή να καθηλωθεί το σύνολο του στόλου των μαχητών F-35 μετά τη συντριβή του F-35B στη Νότια Καρολίνα τον περασμένο μήνα.

Όλες οι παραλλαγές του αεροσκάφους, συμπεριλαμβανομένης της εκδοχής της Πολεμικής Αεροπορίας "A" και της έκδοσης του Ναυτικού C, συμπεριλαμβάνονται, σύμφωνα με τον Lee Hudson του  Aviation Week.

Οι πτητικές επιχειρήσεις του F-35 έχουν τεθεί προσωρινά σε αναστολή, καθώς ο στρατός διενεργεί επιθεώρηση σε όλο τον στόλο ενός σωλήνα καυσίμου εντός των κινητήρων όλων των αεροσκαφών F-35, δήλωσε ένας εκπρόσωπος του Πενταγώνου στο Task & Purpose.

"Αν έχουν εγκατασταθεί οι σωλήνες καυσίμου που υποψιαζόμαστε, το επίμαχο μέρος θα αντικατασταθεί", δήλωσε ο Joe DellaVedova, εκπρόσωπος του Γραφείου Κοινών Προγραμμάτων του Πενταγώνου.

"Ο πρωταρχικός στόχος μετά από κάθε ατύχημα είναι η πρόληψη μελλοντικών περιστατικών", δήλωσε ο DellaVedova. "Θα λάβουμε κάθε μέτρο για να εξασφαλίσουμε ασφαλείς λειτουργίες, ενώ παράγουμε, διατηρούμε και εκσυγχρονίσουμε το F-35 για εμάς και τους αμυντικούς μας εταίρους".
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail