Το τρικ για να μην πετάγεται το λάδι την ώρα που τηγανίζετε

Ένα από τα πιο συνηθισμένα πράγματα που συμβαίνει όταν τηγανίζουμε είναι να πετάγεται το λάδι επάνω μας ή στα γύρω ντουλάπια. Αυτό συμβαίνει κυρίως με τροφές όπως οι πατάτες οι οποίες κυρίως αν είναι βρεγμένες πετούν πολύ λάδι όταν τηγανίζονται.

Υπάρχει ένας απλός τρόπος, ωστόσο, να αποφύγετε αυτό το πιτσίλισμα μόνο με ένα υλικό που υπάρχει σε κάθε κουζίνα. Αυτό είναι το αλάτι! Το μόνο που έχετε να κάνετε πριν κάψει το λάδι είναι να ρίξετε ελάχιστη ποσότητα αλατιού μέσα στο τηγάνι.

Δοκιμάστε το και θα δείτε ότι το αλάτι εμποδίζει αυτό το ενοχλητικό πιτσίλισμα από το λάδι που κάνει την κουζίνα και τα ρούχα σας χάλια.

Από: newsbeast.gr
Μοιράσου στο Google Plus
Αν βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον, κάντε κλικ εδώ
Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail.

Για γρήγορη και άμεση ενημέρωση ακολουθείστε μας στο Twitter και στο Google+.

loading...
loading...