Ο Γκρουέφκι χτυπά το Ζάεφ στο κατώφλι της φυλακής: Μην κάνετε πίσω για τις Πρέσπες - Εμείς κρατάμε όρθια τη..."Μακεδονία"

Freepen.gr - Το δικό του μήνυμα έστειλε ο π. πρωθυπουργός των Σκοπίων, Νίκολα Γκουέφσκι λέγοντας πως αν το VMRO-DPMNE γονατίζει, τότε γονατίζει και η χώρα του. Ενώ όταν το κόμμα είναι όρθιο και ισχυρό, το ίδιο ισχύει και για τα Σκόπια ("Μακεδονία").

Ο Γκρουέφκι με μήνυμά του στο Facebook καλεί τα στελέχη του κόμματος να μη λυγίσουν και να μην παζαρέψουν την πρόσφατη καταδίκη του από το Εφετείο για την προμήθεια θωρακισμένης λιμουζίνας με τις συνταγματικές μεταρρυθμίσεις που προωθεί ο πρωθυπουργός Ζάεφ στα πλαίσια υλοποίησης της Συμφωνίας των Πρεσπών, ο οποίος βρίσκεται στο κυνήγι πρόθυμων για να πιάσει την απαιτούμενη πλειοψηφία.

Αντίθετα καλεί τους βουλευτές να απορρίψουν αποφασιστικά μια ενδεχόμενη τέτοια άσεμνη πρόταση.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail