Σαλβίνι: Στρατιωτική κατοχή οι Τούρκοι στην Κύπρο αλλά εμείς στην Ε.Ε. τους φλερτάρουμε και τους δίνουμε χρήματα

Freepen.gr  - Ο υπουργός Εσωτερικών της Ιταλίας, Ματέο Σαλβίνι, καταδίκασε την «τρέλα» των δυτικών κυρώσεων κατά της Ρωσίας, κατά τη διάρκεια του ταξιδιού του στη Μόσχα την Τετάρτη, και ξεκίνησε μια σκληρή επίθεση εναντίον της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

"Έρχομαι εδώ επειδή είμαι πεπεισμένος ότι οι κυρώσεις είναι οικονομική, κοινωνική και πολιτισμική τρέλα", δήλωσε ο Σαλβίνι. Τα σχόλιά του έτυχαν μια θερμής αντίδρασης από το ακροατήριό του, σε μια συγκέντρωση της ρωσο-ιταλικής επιχειρηματικής κοινότητας, ενώ αρκετοί Ρώσοι και Ιταλοί επιχειρηματίες πήραν το μικρόφωνο για να πιέσουν τον υπουργό ώστε να συνδράμει να αρθούν τις κυρώσεις.

Στην ιδανική περίπτωση, ο Σαλβίνι τους είπε ότι θα ήταν απασχολημένοι με τη λειτουργία των επιχειρήσεων τους και θα συζητούσαν για την αντιτρομοκρατία, την ασφάλεια στον κυβερνοχώρο και άλλα θέματα με το Ρώσο ομόλογό του αλλά έπρεπε να μιλήσουν για τις κυρώσεις και σχολίασε:

«Η Ευρωπαϊκή Ένωση χρηματοδότησε και φλερτάρει με την Τουρκία, ένα κράτος που έχει μια ευρωπαϊκή χώρα υπό στρατιωτική κατοχή για 44 χρόνια, ενώ επιβάλλει κυρώσεις εναντίον της Ρωσίας για την προσάρτηση της Κριμαίας το 2014».
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail