Σκοπιανός στρατηγός: Αν οι Αλβανοί αποφασίσουν να χωρίσουν, δεν έχουμε τανκς, αεροπλάνα, στρατιώτες!

Freepen.gr - Ο Σκοπιανός στρατηγός Stoyanko Angellov, που μετείχε στη σύγκρουση του 2001, μίλησε στην εκπομπή «Σάμο Βιστίνα» για την ψηφοφορία στη Συνέλευση για τις συνταγματικές αλλαγές και την αλλαγή του ονόματος της χώρας, γράφει η Fakte. 

Ο Angellov δήλωσε ότι «αν η διαδικασία ενσωμάτωσης της χώρας μπλοκαριστεί και η Μακεδονία απομονώσει οι Αλβανοί θα προσπαθήσουν να αποχωριστούν από τους Μακεδόνες» και συνέχισε:

"Σύμφωνα με το παράδειγμα του Επιμελητηρίου της Βορειοδυτικής Μακεδονίας, ποιος μας διαβεβαιώνει ότι δε θα δημιουργήσουν μια ποδοσφαιρική ομοσπονδία, άλλα θεσμικά όργανα και τελικά τη δική τους Συνέλευση ... Τι θα κάνουμε; Θα στείλουμε τα τανκς που δεν έχουμε; Εμείς δεν έχουμε αεροπλάνα ή στρατιώτες από τη στιγμή που δεν υπάρχει στρατιωτική θητεία, δόξα τω Θεώ γιατί οι Αλβανοί που αγωνίστηκαν το 2001 δεν είναι πλέον στο κάδρο, δεν δρουν πλέον για Μεγάλη Αλβανία».
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail