«Αστο ντιάλο ρε μαλ@γκισμένο! Ελα από ντω μωρή» - Η Λένα Διβάνη είχε το...θράσος να ζητήσει από έμπορο ναρκωτικών να φύγει από την ΑΣΟΕΕ

Freepen.gr - Η παρακάτω μαρτυρία - εμπειρία της κ. Λένας Διβάνη είναι ενδεικτική της παρακμής της χώρας. Δοσοληψίες ναρκωτικών έξω την ΑΣΟΕΕ, εκεί όπου κάποιοι θυσιάζουν τα πάντα για να περάσουν. 

Διαβάστε την εμπειρία της η οποία θα μπορούσε να είχε εξελιχθεί και πολύ πιο επικίνδυνα:

Προς κύριο Γαβρόγλου, υπουργό Παιδείας, που ακούω να μιλάει στο ραδιόφωνο τώρα και να λέει ότι οι φοιτητές και οι καθηγητές πρέπει να "διεκδικήσουν το χώρο τους" για να λυθούν τα προβλήματα της παραβατικότητας και δεν καταλαβαίνει τι ακριβώς φοβόμαστε.

ΜΑΡΤΥΡΙΑ: Περπατάω στην Πατησίων, έξω από το Οικονομικό Πανεπιστήμιο. Βλέπω μέσα από την κλειδωμένή πόρτα ένας τύπος να πουλάει παπούτσια και δίπλα ένα φιλαράκι του να πουλάει τσιγάρα ή κάτι άλλο αόρατο.
Πλησιάζω και του λέω: "Πολύ ωραία. Εσύ είσαι μέσα και κάνεις λαθρεμπόριο κι εγώ που είμαι καθηγήτρια δεν μπορώ να μπω μέσα."

ΑΥΤΟΣ=( έξαλλος που του διέκοψα το ντηλ):" Αστο ντιάλο ρε μαλαγκισμένο! Ελα από ντω να σου πω! Ελα από ντω μωρή".
Το έβαλα στα πόδια βέβαια γιατί ντεν είμαι και τόσο μαλαγκισμένο να κάτσω να τις φαω από τη μαφία.
Να μην ξανακούσω όμως για διεκδικηση του χώρου μου γιατί θα γίνω...

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail