Η βάρβαρη Ελλάδα του σήμερα: Ληστής μπήκε στο σπίτι γνωστής δημοσιογράφου και την κοπάνησε στο κεφάλι μπροστά στο παιδί της

Freepen.gr  - "Είναι πολύ δύσκολες στιγμές. Δεν έχω συνειδητοποιήσει τι ακριβώς έχει συμβεί διότι όλλα συνέβησαν μπροστά στα μάτια του παιδιού μου" δήλωσε στον ΑΝΤ1, η δημοσιογράφος του ΣΚΑΙ, Κάτια Νιάκαρη, η οποία έπεσε θύμα ληστείας.

"Η ώρα ήταν 9 το βράδυ, είχα γυρίσει από την δουλειά, πήγα να κοιμίσω το παιδί, άκουσα ένα θόρυβο, σηκώθηκε, δεν είδα τίποτα, ξαναπήγα με το παιδί. Ακούω έναν πιο δυνατό θόρυβο, σηκώνομαι, βλέπω έναν άνδρα μέσα στο σαλόνι με ανοικτή την πόρτα του σπιτιού μου. Σηκώθηκε το παιδί αυτή την ώρα.. Του είπα ότι δεν είχα λεφτά απλά να μην κάνει κακό στο παιδί. Γύρισα να πάρω αγκαλιά το παιδί, με χτύπησε στο κεφάλι με ένα βαρύ αντικείμενο. Δεν έχω καταφέρει να θυμηθώ αν κρατούσε όπλο ή κάτι άλλο. Μου έδεσε τα χέρια μετά με ένα σεντόνι, μονωτική ταινία στα χέρια, μου έβαλε μονωτική ταινία στο στόμα. Ζητούσε επίμονα λεφτά. Το παιδί ήταν μπροστά, έβλεπε τα πάντα, έκλαιγε, φώναζε μαμά. Είμαι τυχερή γιατί δεν πείραξε το παιδί. Εγώ ήμουν δεμένε, προσπάθησα να πω στο παιδί ότι παίζουμε ένα παιχνίδι, ήμουν μέσα στα αίματα. Ήταν πολύ δύσκολο. Αυτός μπαινόβγαινε στα δωμάτια μέσα, έψαξε τις ντουλάπες, τα πάντα, όλα, τα συρτάρια. Με χτύπησε και στο κεφάλι πολύ και στο πρόσωπο" ανέφερε.

Το παιδί είναι 25 μηνών. Η μητέρα του κατάφερε μετά από δύο ώρες να κόψει την ταινία στο στόμα της και να καλέσει βοήθεια ώστε να την ακούσει ένας γείτονας και να φωνάξει την Αστυνομία. Ο ληστής κατά την κ. Νιάκαρη είχε βαριά προφορά και εκτιμά ότι δεν πρέπει να ήταν Ελληνας.

Δείτε το βίντεο:



Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail