Το ελληνικό καθεστώς είναι από τα πιο ανελεύθερα

Το ελληνικό καθεστώς είναι από τα πιο ανελεύθερα καθεστώτα στον κόσμο. Η συζήτηση στα καφενεία και στο fb δεν είναι ελευθερία. Το υπερσυγκεντρωτικό αυτό καθεστώς, διαιρεί τον κόσμο με τα ΜΜΕ, το ρουσφέτι και τον κοινωνικό αυτοματισμό και τον παραδίδει σε μια ανελέητη ισοπέδωση.

ΠΕΤΡΟΣ ΧΑΣΑΠΗΣ

Αφήνει τις συζητήσεις καφενείου και τις ισοπεδωτικές συζητήσεις (ξεκατινιάσματα) μέσα στο διαδίκτυο, αλλά αφενός τα ΜΜΕ είναι πλήρως καθεστωτικά και κατευθυνόμενα προς την κατασκευή του ετεροκατευθυνόμενου εκείνου υποκειμένου που θα είναι εύκολα χειραγωγίσιμο, αφετέρου τρομοκρατεί τον κόσμο και κτυπά αλύπητα με πρωτοφανή σκληρότητα τις περιπτώσεις εκείνες που εν δυνάμει θα του προκαλούσαν πρόβλημα.

Επίσης, το καθεστώς επιτρέπει τις συζητήσεις μέχρι εκεί που δεν θίγουν μέλη του. Αν θιγούν μέλη του αναλαμβάνει η κρατική βία και εκείνος που έθιξε το πληρώνει ακριβά, χωρίς να μάθει κανείς τι του συνέβη.

Στην Αγγλία, οι πολίτες έριξαν την Θάρτσερ μη πληρώνοντας ένα συγκεκριμένο φόρο. Εδώ αν προτείνει κάποιος ή κάποιοι κάτι παρόμοιο, όπως π.χ. το κίνημα "ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ" ή το κίνημα εναντίον των πλειστηριασμών, αναλαμβάνει αμέσως το καθεστώς και χρησιμοποιώντας την κρατική βία κτυπάει ατομικά κάποιους πολίτες για παραδειγματισμό, διαλύοντας κάθε προσπάθεια.

Στη χώρα μας λοιπόν υπάρχει το πιο ανελεύθερο καθεστώς και αυτό θα πρέπει να αλλάξει.
Μοιράσου στο Google Plus
Αν βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον, κάντε κλικ εδώ
Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail.

Για γρήγορη και άμεση ενημέρωση ακολουθείστε μας στο Twitter και στο Google+.

loading...
loading...