Άσκηση «Θρακικό Ξίφος» στη Βουλγαρία με συμμετοχή Τούρκων, Σκοπιανών και Αλβανικών Καταδρομών: Να «ψάχνουμε και τη Θράκη» σε μερικά χρόνια;

Κανείς μας δεν κατάλαβε γιατί η Ελλάδα πήρε μέρος σε μια άσκηση των Βουλγάρων με την επωνυμία ‘Thracian Sword’ Θρακικό Ξίφος με συμμετοχή Ελλήνων Καταδρομών, αλλά και Τούρκων, Σκοπιανών και Αλβανών και κάποιες ακόμη χώρες! 

Από: veteranos.gr

Να θυμίσουμε οτι όταν κάποτε κάποιοι Βαλκάνιοι μίλησαν για Άσκηση με την Επωνυμία του όρου «Θράκη» ‘Έλληνες αρχηγοί επενέβησαν και ζήτησαν αλλαγή της επωνυμίας της άσκησης, διαφορετικά δεν θα έπαιρναν καν μέρος …Πράγμα που έγινε!

Photos of the Turkish Army SF during the NATO exercise Thracian Sword-2018 in Bulgaria, with the other partners from Bulgaria, Serbia, Greece, Romania and Albania.

Να αναφέρουμε οτι στην Άσκηση τα Σκόπια αναφερόταν με το όνομα (Macedonia) είναι περιττό;
Ποιος ο Λόγος να συμμετέχουμε σε ασκήσεις με Τούρκους των Ειδικών Δυνάμεων την ώρα που μας απειλούν ωμά να μας καταστρέψουμε σε μερικές ώρες και όχι κάποιοι ακραίοι ,αλλά Υπουργοί και Αξιωματούχοι της  Τουρκικής Κυβέρνησης;

Μήπως να ψάχνουμε και τη Θράκη μας σε μερικά χρόνια σε βόρεια και Νότια αλλά…Μακεδονία;
Μοιράσου στο Google Plus
Αν βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον, κάντε κλικ εδώ
Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail.

Για γρήγορη και άμεση ενημέρωση ακολουθείστε μας στο Twitter και στο Google+.

loading...
loading...