Σαλβίνι σε Γιούνκερ: Όταν μιλάς για την Ιταλία θα σέβεσαι - Κοίτα λίγο το Λουξεμβούργο

Freepen.gr - Σάκο του μποξ φαίνεται ότι αποτελεί ο πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής και πρώην πρωθυπουργός του Λουξεμβούργου, Ζαν Κλοντ Γιουνκερ για τον Ιταλό υπουργό εσωτερικών, Ματτέο Σαλβίνι.

Ο Σαλβίνι συγκεκριμένα έγραψε:

«Ο Γιούνκερ ισχυρίζεται ότι η Ιταλία δεν κρατά το λόγο της. Κάτι ωραίο που δε συνέβη ποτέ. Ας ασχοληθεί με το φορολογικό παράδεισο, το Λουξεμβούργο, και ας σταματήσει να καθυβρίζει τους Ιταλούς και την νόμιμα εκλεγμένη κυβέρνησή τους»



Να θυμίσουμε ότι πριν λίγες ημέρες ο Ιταλός υπουργός είχε δηλώσει πως συνομιλεί μόνο με νηφάλια πρόσωπα.

Στο ίδιο μήκος κύματος και οι βουλευτές του κυβερνητικού εταίρου του κινήματος Πέντε Αστέρων: «Για μια ακόμη φορά εκπλήσσουν οι δηλώσεις του Γιούνκερ, ο οποίος από την μια λέει ότι αγαπά την χώρα μας, και από την άλλη ζητά και πάλι λιτότητα, δικαιολογώντας την με τις δημοσιονομικές δεσμεύσεις που είχε λάβει η κυβέρνηση Τζεντιλόνι»
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail