Η Ελλάδα που «εμπλουτίζεται»!


Στη φωτογραφία εμφανίζονται Έλληνες μετανάστες στη Γερμανία στα μέσα της δεκαετίας του ΄60 (μεταξύ τους και ο δικός μου πατέρας). Κάποιοι τιποτένιοι επιδιώκουν να τους ταυτίσουν ή να τους εξομοιώσουν με το φαινόμενο της λαθρομετανάστευσης που πλήττει σήμερα την Ελλάδα. 


Η ερήμωση της ελληνικής επαρχίας του ΄60, λόγω μαζικής μετανάστευσης στη Δύση, παρομοιάστηκε τότε από κάποιους πολιτικούς της μετεμφυλιακής Δεξιάς με «ευλογία για την Ελλάδα». 

Σήμερα, κάποιοι νεοταξίτικα απόβλητα, απ΄ όλο το πολιτικό φάσμα, κυρίως όμως της Αριστεράς, θέλουν να φτιάξουν στη βάση των ουσιαστικά ανεξέλεγκτων μεταναστευτικών ρευμάτων, με μη αναστρέψιμες δημογραφικές και πολιτισμικές συνέπειες, μια «Νέα Ελλάδα». Και είναι μόνο η αρχή, αν προβλέψει κάποιος το μέλλον, που ήδη ζούμε. 

Όποιος το αμφισβητεί μπορεί «ιδίοις όμμασι» να παρατηρήσει τον πολιτισμικό, οικονομικό και δημογραφικό «εμπλουτισμό» της χώρας κάνοντας μια απογευματινή βόλτα στην Πατησίων, από Πλατεία Αμερικής και Κολιάτσου μέχρι και Άγιο Λουκά - για να μην πάμε χαμηλότερα της Πατησίων. 

Πάντως, ο υιός Κουφοντίνας τρόμαξε με το φαινόμενο που αντίκρισε κάπου στην Ομόνοια και ευθαρσώς ομολόγησε. Αμέριμνοι μένουν οι νεοταξίτες και δυστυχώς πολλοί-πολλοί βολεμένοι «Κυρπαντελήδες» τρέμοντας μην τους κακολογήσουν από τη μεριά των παγκοσμιοποιημένων ελίτ και των «θεραπαινίδων» τους. «Η Ελλάδα που αντιστέκεται, η Ελλάδα που επιμένει» μοιάζει να εξαλείφεται κι αυτή.
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail