Επίδειξη δύναμης από το Ιράν - Πυραυλική επίθεση στα ανατολικά του Ευφράτη με πολλαπλούς αποδέκτες

Freepen.gr - Πυραυλική επίθεση με πολλαπλούς αποδέκτες εξαπέλυσαν οι Φρουροί της Επανάστασης του Ιράν (IRGC) με δεκάδες πυραύλους από τη δυτική επαρχία Κερμανσάν κατά τη διάρκεια της νύχτας.

Σύμφωνα με την επίσημη πτέρυγα των μέσων μαζικής ενημέρωσης της IRGC, οι αεροδιαστημικές δυνάμεις τους στόχευσαν στην "έδρα των τρομοκρατών" ανατολικά του Ευφράτη, δηλαδή σε μια περιοχή που ελέγχεται από τις ΗΠΑ είτε μέσω των κουρδικών SDF είτε μέσω του ISIS.

Η IRGC ανακοίνωσε ότι αρκετοί από τους πυραύλους επιφανείας κατάφεραν να φτάσουν στις στοχευμένες τοποθεσίες, προκαλώντας σημαντική ζημιά σε νευραλγικές θέσεις της τρομοκρατικής οργάνωσης.

Το IRGC πρόσθεσε ότι η επίθεσή της στόχευε τους αρχηγούς της τρομοκρατικής επίθεσης της 22ας Σεπτεμβρίου, που που προκάλεσε το θάνατο 25 ανθρώπων στη νοτιοδυτική πόλη Ahvaz.

Αποδέκτης αυτής της επίθεσης θα πρέπει να θεωρηθεί λογικά και το Ισραήλ.




Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail