Χύτρα έτοιμη να σκάσει η Μαλακάσα - Αλλοδαποί συνεπλάκησαν με ξύλα, λοστούς, πέτρες και μαχαίρια - Το αμείλικτο ερώτημα

Εξιχνιάσθηκε από το Τμήμα Εγκλημάτων κατά Ζωής και Προσωπικής Ελευθερίας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, η ανθρωποκτονία 31χρονου αλλοδαπού, ο οποίος τραυματίσθηκε θανάσιμα μετά από συμπλοκή μεταξύ ομάδων αλλοδαπών, που σημειώθηκε στις 29-9-2018 μέσα στον χώρο της Δομής Φιλοξενίας Προσφύγων στην Μαλακάσα. 

Το θύμα βρέθηκε μέσα σε κοντέινερ και σύμφωνα με την Ιατροδικαστική εξέταση, έφερε πολλαπλά τραύματα στο κεφάλι. 

Για την συμμετοχή του στην ανθρωποκτονία ταυτοποιήθηκε ένας 25χρονος αλλοδαπός. 

Ως προς το ιστορικό της υπόθεσης, μεσημβρινές ώρες της 29-9-2018, μέσα στον χώρο της Δομής Φιλοξενίας Προσφύγων της Μαλακάσας, συνεπλάκησαν μεταξύ τους ομάδες αλλοδαπών, χρησιμοποιώντας ξύλα, λοστούς, πέτρες και μαχαίρια με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό 31χρονου αλλοδαπού και των τραυματισμό άλλων εννέα (9) προσφύγων, οι οποίοι διακομίσθηκαν στο νοσοκομείο. 

Ακολούθησε εκτεταμένη έρευνα κατά τη διάρκεια της οποίας προσήχθησαν, στην Διεύθυνση Ασφάλειας Αττικής, -106- αλλοδαποί. Για την συμμετοχή τους στην συμπλοκή, ταυτοποιήθηκαν και συνελήφθησαν έντεκα (11) αλλοδαποί, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία για τα κατά περίπτωση αδικήματα της βαριάς και επικίνδυνης σωματικής βλάβης και της ληστείας καθώς και για παράβαση του Νόμου περί όπλων. 

Σε βάρος του 25χρονου, εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης και αναζητείται. 

Και φυσικά μετά την ανακοίνωση της Ελληνικής Αστυνομίας, η Freepen.gr θέτει πάλι ένα ερώτημα όπως έχει πράξει σε παλαιότερα αντίστοιχα περιστατικά: Πώς είναι δυνατόν στα διάφορα κέντρα φιλοξενίας προσφύγων και μη νομίμων μεταναστών να βρίσκονται στην κατοχή των αλλοδαπών ξύλα, λοστοί και μαχαίρια;
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail