Ζητά και τα ρέστα η Αλβανία - Θέλει να καταδικάσουμε το νεκρό μας!


Freepen.gr - Με μια προκλητική ανακοίνωση το Αλβανικό Υπουργείο Εξωτερικών βγαίνει στην αντεπίθεση αξιώνοντας από την Ελλάδα να καταδικάσει την ενέργεια του Κωνσταντίνου Κατσίφα αφού φυσικά πρώτα υιοθετήσει άκριτα τις αλβανικές αιτιάσεις που όμως μπάζουν από παντού.

Αναλυτικά η προκλητική ανακοίνωση όπου ο Κατσίφας έχει γίνει Κατσίφα:

Το Υπουργείο Ευρώπης και Εξωτερικών της Δημοκρατίας της Αλβανίας, μαζί με τη λύπη του για το περιστατικό που συνέβη σήμερα στις Βουλαράτες του Αργυροκάστρου όπου ο Κωνσταντίνος Κατσίφα έχασε τη ζωή του, εκφράζει επίσης τη λύπη του για την αδικαιολόγητη πολιτικοποίηση του γεγονότος στη γειτονική χώρα.

Οι συνθήκες κατά τις οποίες ο πολίτης Κατσίφα έχασε τη ζωή του έχουν ανακοινωθεί επίσημα από τις αντίστοιχες αρχές της Αλβανίας. Η αστυνομία του κράτους έχει διευκρινίσει λεπτομερώς ότι πρόκειται για ένα εντελώς απομονωμένο περιστατικό από τις σημερινές δραστηριότητες στον τομέα αυτό και αποτελεί μια κατάφωρη περίπτωση εξτρεμιστικής επιθετικότητας έναντι της αλβανικής αστυνομίας.

Το Υπουργείο Ευρώπης και Εξωτερικών εκφράζει την απογοήτευσή του για την αντίδραση του Υπουργείου Εξωτερικών της Ελλάδας, το οποίο όχι μόνο δεν καταδικάζει την ένοπλη επίθεση εναντίον των δυνάμεων επιβολής του νόμου αλλά μιλά για "απαράδεκτες απώλειες της ζωής".

Ζητώντας την προσοχή και την αποφυγή της κλιμάκωσης πολιτικών και διπλωματικών αποχρώσεων σε αυτή την σαφή και άνευ προηγουμένου περίπτωση, διαβεβαιώνουμε τον γείτονά μας ότι η Αλβανία είναι ένας ασφαλής και ειρηνικός τόπος για όλους τους πολίτες της, χωρίς διακρίσεις, συμπεριλαμβανομένων εκείνων της ελληνικής εθνικότητας.
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail