Η παρακμή, η υποχωρητικότητα στην Τουρκία και στα λοιπά αρπακτικά θα μας εξαφανίσουν

Πριν ακόμα μπούμε στα μνημόνια, αρθρογραφούσα και συνιστούσα στάση πληρωμών και έξοδο από το ευρώ αμέσως, διαφορετικά προέβλεπα με ακρίβεια τις σημερινές εξελίξεις. Φυσικά, τα μνημόνια ήρθαν.

ΠΕΤΡΟΣ ΧΑΣΑΠΗΣ
Αναδημοσίευση από: hassapis-peter.blogspot.com

Στις 26 Οκτωβρίου 2013 έγραψα το πιο κάτω άρθρο (link) το οποίο έγινε viral μεταξύ των ενδιαφερομένων στο διαδίκτυο. Στο άρθρο αυτό και σε μια τελευταία προσπάθεια, εκλιπαρούσα για στάση πληρωμών και έξοδο από το ευρώ και ταυτόχρονα προέβλεπα με μαθηματική ακρίβεια όσα μας συμβαίνουν σήμερα. Όλοι όμως τότε περίμεναν από τον ανερχόμενο ΣΥΡΙΖΑ να μας διασώσει.

Σήμερα, σε μια ύστατη προσπάθεια λέω:

Για να βγούμε από την κρίση, θα πρέπει, όσοι πιο πολλοί θέλουμε και το πιστεύουμε, να φτιάξουμε μαζί ένα μεγάλο πολιτικό κίνημα που θα αναλάβει την εξουσία, με τη στήριξη φυσικά του λαού, εφαρμόζοντας ένα ολοκληρωμένο ΕΘΝΙΚΟ ΣΧΕΔΙΟ που θα βασίζεται πάνω σε τέσσερις βασικούς άξονες:

1) Εγκατάλειψη της πολιτικής του κατευνασμού με την Τουρκία
2) Αλλαγή του χρεοκοπημένου πολιτικού συστήματος
3) Ανασύνθεση του παραγωγικού μοντέλου της χώρας;
4) Στροφή στον άνθρωπο, ανάπτυξη Ελληνικής Παιδείας και στήριξη της ελληνορθόδοξης παράδοσης.

Αν δεν γίνει και αυτό και συνεχίζουμε να αφήνουμε τα πολιτικά πράγματα όπως έχουν, δυστυχώς η παρακμή, η υποχωρητικότητα στην Τουρκία και στα λοιπά αρπακτικά (μικρά και μεγάλα) θα μας εξαφανίσουν.

Η γερμανοκρατούμενη Ευρώπη δεν πρόκειται να μας βοηθήσει, το αντίθετο μάλιστα.

Πέτρος Χασάπης


Μοιράσου στο Google Plus
Αν βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον, κάντε κλικ εδώ
Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail.

Για γρήγορη και άμεση ενημέρωση ακολουθείστε μας στο Twitter και στο Google+.

loading...
loading...