Τούρκος κινήθηκε με τρακτέρ κατά της πρεσβείας του Ισραήλ - Όργωσε και έλιωσε έξι αυτοκίνητα

Freepen.gr - Η τουρκική αστυνομία πυροβόλησε και τραυμάτισε έναν οδηγό τρακτέρ στο πόδι αφού αρνήθηκε να σταματήσει το όχημα πέφτοντας πάνω σε αυτοκίνητα στο κέντρο της Άγκυρας στις 16 Οκτωβρίου, ανέφερε η κρατική υπηρεσία Anadolu.

Ο οδηγός αργότερα δήλωσε στην αστυνομία ότι σχεδίασε διαμαρτυρία έξω από την ισραηλινή πρεσβεία.

Ο άνθρωπος, ο οποίος αναγνωρίστηκε ως ένας 45χρονος αγρότης, τελικά σταμάτησε σε μια περιοχή κοντά στην κατοικία του πρεσβευτή του Ισραήλ. Δεν ήταν όμως σαφές αν ο οδηγός μπέρδεψε την κατοικία με την πρεσβεία.


Το Γραφείο του Κυβερνήτη της Άγκυρας δήλωσε ότι ο άνθρωπος λαμβάνει θεραπεία για ψυχολογικά προβλήματα από το 2007, προσθέτοντας ότι το περιστατικό δεν ήταν "τρομοκρατική ενέργεια".

"Σύμφωνα με τις αρχικές εκθέσεις, έξι αυτοκίνητα υπέστησαν ζημιές. Ο ύποπτος έχει αναγνωριστεί ως αγρότης στην περιοχή Beypazarı και λαμβάνει θεραπεία για ψυχολογικά προβλήματα από το 2007" ανέφερε η δήλωση.
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail