Κόλαση σε πτήση των Τουρκικών Αερογραμμών - Για ένα σχόλιο τσουβάλιασαν ζευγάρι με την κοπέλα να παθαίνει κρίση

Freepen.gr - Η Melika Razavi διηγείται την κόλαση που έζησε με το φίλο της στα Κατεχόμενα ως επιβάτες των Τουρκικών Αερογραμμών. Όλα ξεκίνησαν όταν η εταιρεία τους χρέωσε επιπλέον 440 δολάρια για το βάρος των αποσκευών τους. Αφού ανέβηκαν στην καμπίνα, ο φίλος της κοπέλας τοποθετώντας τις χειραποσκευές στα ντουλαπάκια έκανε ένα σχόλιο για την εταιρεία χαρακτηρίζοντάς την ως απατεωνίστικη.

Τη φράση άκουσε μέλος του πληρώματος που απομακρύνθηκε και επέστρεψε ζητώντας από το ζευγάρι τα εισιτήριά του και να αλλάξουν θέση. Οι άνθρωποι διαμαρτυρήθηκαν και επενέβη η ασφάλεια του αεροσκάφους. Και πάλι υπήρξε διαμαρτυρία με νέα σχόλια να ακούγονται. Μετά από λίγα λεπτά επιβιβάστηκαν αστυνομικοί που τους πήραν στην κυριολεξία σηκωτούς με τη Melika να παθαίνει κρίση, να κάνει εμετό και τελικά να λιποθυμά. Την ώρα που τη μετέφεραν εκτός αεροσκάφους με το φίλο της να φωνάζει για βοήθεια φοβούμενος ότι έπαθε καρδιακή προσβολή, οι αστυνομικοί γελούσαν.

Η κοπέλα μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο και εκεί μετά από εξηγήσεις που δόθηκαν ανάμεσα στην αστυνομία και το φίλο της, τους ζητήθηκε συγγνώμη. Στην ερώτηση γιατί συνέβη όλο αυτό, η απάντηση ήταν ότι ο πιλότος, που δεν είχε ιδία αντίληψη του συμβάντος, κάλεσε τις αρχές μιλώντας για δύο επικίνδυνους ανθρώπους στο αεροπλάνο.

Η εταιρεία αρνήθηκε να αποζημιώσει το ζευγάρι αλλά και να τους πουλήσει εισιτήρια για φύγουν. Η Melika Razavi διηγείται πως έζησε μια κόλαση, ακόμη παθαίνει κρίσεις πανικού μολονότι έχει επιστρέψει στο σπίτι της στο Κέιπ Τάουν και ζητά μια απάντηση για όλα όσα έζησε.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail