ΣΗΜΕΡΑ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΕΤΑΙ - Άγιος Παΐσιος: «Μαζί με τη διάλυση των Σκοπίων θα ανοίξει & το Βορειοηπειρωτικό»

Δεν ομιλούμε πλέον για αποκαλύψεις αλλά για επιβεβαιώσεις αποκαλύψεων.

Δεκαετία του 90

« Σε αυτήν την συνάντηση μου εκμυστηρεύθηκε ότι από συζήτηση που είχε με τον ΑΓΙΟ του εντυπώθηκαν δυο πράγματα. «μαζί με την διάλυση των Σκοπίων θα ανοίξει και το Βορειοηπειρωτικό» «οι Έλληνες πρέπει να είναι προσεκτικοί και ενωμένοι όταν θα αρχίσει η νέα μοιρασιά.. γιατί παιδάκι μου , όπως του είπε θα καραδοκεί και ο τούρκος να πάρει τα δικά του στην μοιρασιά »

Γράφει ο Δρ. Κωνσταντίνος Βαρδάκας
Ήδη από το καλοκαίρι του 2016 και με επαναλαμβανόμενη αρθρογραφία μας επιμέναμε στην άμεση σύνδεση των προβλημάτων μας με την Αλβανία με αυτά των Σκοπίων.
Άλλωστε μίλησε και τα συσχέτισε αυτά ένας μεγάλος ΑΓΙΟΣ.
ΣΗΜΕΡΑ τα ζούμε ( Οκτώβριος 2018)
« Ξένα ΜΜΕ για δημοψήφισμα ΠΓΔΜ: «Μια αποτυχία που πλασάρεται ως επιτυχία»

Wall Street Journal:  Πλήγμα για τις ΗΠΑ και την ΕΕ

Bloomberg: Αντιφατικό αποτέλεσμα προετοιμάζει ένα σκηνικό σκληρής αναμέτρησης » Πηγή: dw.com, ΑΠΕ-ΜΠΕ

Προπαγάνδες ένθεν – ένθεν ήδη πυροδοτούν την διάλυση των Σκοπίων.
Πρώτοι- πρώτοι οι Ρώσοι επιμένουν να τους ονομάζουν σκέτη ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ και να ρίχνουν λάδι στην φωτιά.
«Η κατάσταση στην ‘Μακεδονία’ μπορεί να εξελιχθεί με βάση απρόβλεπτα σενάρια» υποστηρίζει η εμπειρογνώμων της τμήματος ερευνών για την Μαύρη και Μεσόγειο Θάλασσες του Ινστιτούτου Ευρώπης Αικατερίνα Έντινα, επισημαίνοντας ότι «είναι σαφές ότι οι Ευρωπαίοι εταίροι θα κάνουν το παν για να μεταφέρουν τα αποτελέσματα του δημοψηφίσματος στην ‘μακεδονική’ βουλή , επειδή διαφορετικά θέτουν υπό αμφισβήτηση την δική τους νομιμότητα στην περιοχή και συγκεκριμένα στη ‘Μακεδονία’».
Παράλληλα ο Βλαντίμιρ Ολέντσενκο, επιστημονικός συνεργάτης του Ινστιτούτου Παγκόσμιας Οικονομίας και Διεθνών Σχέσεων Πριμακόφ, εκτιμά ότι οι όποιες απόπειρες νομιμοποίησης των αποτελεσμάτων του αποτυχημένου δημοψηφίσματος μπορούν να προκαλέσουν τις διαμαρτυρίες του κόσμου.
«Πρέπει να ληφθεί υπ όψιν η εκρηκτική βαλκανική νοοτροπία και επειδή τα αποτελέσματα του δημοψηφίσματος δεν θα γίνουν αποδεκτά με τρόπο ήρεμο, πρέπει να αναμένουμε εκδηλώσεις διαμαρτυρίας.» https://www.pronews.gr/kosmos/valkania/717340_sima-apo-mosha-gia-anatarahes-sta-skopia-i-katastasi-tha-epideinothei

Καπάκι έρχεται ο αλυτρωτισμός για την Μεγάλη Αλβανία που ελλοχεύει και σήμερα αποκαλύπτεται.
« Ο Κότσο Ντανάι,  επικεφαλής του Κινήματος για τη Φυσική Αλβανία που περιλαμβάνει εδάφη από πέντε γειτονικά κράτη, κλήθηκε να σχολιάσει στο  ‘Φαξ Νιουζ’ το δημοψήφισμα που έγινε χθες στην πΓΔΜ για το ζήτημα της ονομασίας, στο οποίο υπήρξε μια μικρή προσέλευση, δηλώνοντας ότι  ήταν μια ‘επαίσχυντη αποτυχία’.
.
Σύμφωνα με αυτόν, εάν οι Αλβανοί των Σκοπίων ήταν πιο έξυπνοι και διορατικοί, θα έπρεπε να δηλώσουν δημόσια (να διακηρύξουν) το τρίτο αλβανικό κράτος στα Βαλκάνια.
Σύμφωνα με τον ιδεολόγο της Μεγάλης Αλβανίας,  η Συμφωνία των Πρεσπών, μεταξύ Τσίπρα και Ζάεφ,  ήταν μια προσβολή για τους Αλβανούς, αφού  τόσο η αλβανική σημαία, όπως είναι γνωστό, όσο και η γλώσσα δεν αναγνωρίζονται ως συστατικό του κράτους.
Ο Ντανάι είπε ότι παρά την ώθηση από την Άνγκελα Μέρκελ, τον Γιόχανες Χαν, την Φεντερίκα Μογκερίνι αλλά και του Γραμματέα του Στέιτ Ντιπάρτμεντ Τζέιμς Ματίς, το δημοψήφισμα απέτυχε, γιατί δεν γνωρίζουν το λαό των Σκοπίων.
«Η επιτυχία του δημοψηφίσματος προϋπόθετε να υπάρχει συμμετοχή 50+1, αλλά απέτυχε. Ο Ζάεφ το καθορίζει ως επιτυχία, αλλά το δημοψήφισμα ήταν καταδικασμένο και απέτυχε» Θα τονίσει ότι για τους Αλβανούς δεν υπήρξε συμφωνία με την Ελλάδα, ήταν άδικη αυτή η συμφωνία για τους Αλβανούς, οι Σλάβοι δεν θα παραδεχόντουσαν ότι οι πρώτοι που ήταν σε αυτή  τη χώρα ήταν οι Αλβανοί (όταν κατέβηκαν οι Σλάβοι στην περιοχή) και οι Αλβανοί δεν παραδειγματίσθηκαν από την ιστορία.
Η Μακεδονία, από γεωγραφική έννοια, θέλουν  να μετατραπεί σε μια εθνοτική αντίληψη, αλλά επόμενο είναι οι Αλβανοί, να απομακρύνονται από αυτήν την ιδέα.
Εάν είχε λίγη συνείδηση ο Γιόχανες Χαν, που είχε εμπλακεί ενεργά στο δημοψήφισμα, θα έπρεπε να είχε παραιτηθεί.
Πήρε προσωπικά το θέμα των Σκοπίων. Ο πρώτος που πρέπει να παραιτηθεί είναι ο Χαν και μετά η Μογκερίνι. 
Εάν οι Αλβανοί είναι αξιοπρεπείς θα πρέπει να αρνηθούν οποιαδήποτε συνάντηση με τον Χαν και την Μογκερίνι. Πιστεύουν ότι οι Αλβανοί είναι πρόβατα;
Αν διαβάσετε τη συμφωνία μεταξύ Τσίπρα και Ζάεφ,  δεν υπάρχει μεγαλύτερη προσβολή για τους Αλβανούς από οποιονδήποτε άλλον. 
Οι Αλβανοί που συνιστούν αυτό το κράτος δεν υπάρχουν.
Χθες στα Σκόπια, ο ‘μακεδονικός’ σοβινισμός και αυτός των Βρυξελλών απέτυχε, οι Αλβανοί σήμερα πρέπει να ανακηρύξουν το τρίτο αλβανικό κράτος», είπε μεταξύ άλλων ο Κότσο Ντανάι.» FaxWeb
The Hellenic Information Team
https://www.echedoros-a.gr/2018/10/blog-post_1.html#more
Tι μεταφέραμε από το καλοκαίρι του 2016;
«Τα μάτια σας δεκατέσσερα» δόθηκε το σύνθημα να αλλάξουν τα σύνορα στα Βαλκάνια
Μετά το Brexit αλλάζει το μίγμα της εξωτερικής πολιτικής των Αγγλοσαξόνων στα Βαλκάνια
Το μαχαίρι λοιπόν που θα κόψει τον χαλβά των Φαρσάλων στα Σκόπια πιάνει και ΒΟΡΕΙΟ ΗΠΕΙΡΟ.
Όπως επαληθεύεται ο ΑΓΙΟΣ ΠΑΙΣΙΟΣ για το κρατίδιο των Σκοπίων έτσι αναμένουμε σύντομα και τα κάτωθι ως αναφορά την ΒΟΡΕΙΟ ΗΠΕΙΡΟ: «Τη Βόρειο Ήπειρο οι μεγάλοι τη χαντάκωσαν. Αυτοί πρέπει να κανονίσουν και τώρα το θέμα.
Χρειάζεται διάκριση από εμάς για να μη γίνονται υπερβολές και δημιουργείται αναταραχή στον κόσμο». (Πρεσβυτέρου Διονυσίου Τάτση, «Ο Γέροντας Παΐσιος», 1995)
Προσωπική μαρτυρία που μας μεταφέρθηκε με τον αείμνηστο Νικόλαο Μάρτη φίλο του ΟΣΙΟΥ ΠΑΙΣΙΟΥ του Αγιορείτη με ομολογιακό έργο συγγραφής και ομιλιών πάνω στο θέμα της πλαστογράφησης του ονόματος της Μακεδονίας μας.
Ήταν Αρχές της δεκαετίας του 90 όταν συναντήθηκα με τον κ. Νίκο όπως τον αποκαλούσα σεβαστικά και οικεία στα πλαίσια μιας συνεργασίας μας σε κάποιο ιστορικό θέμα που αφορούσε τον κοινό τόπο της καταγωγής μας. Σε αυτήν την συνάντηση ήταν συγκινημένος αλλά και ανήσυχος.
ΣΥΓΚΙΝΗΜΕΝΟΣ γιατί μου έδειξε το ιδιόχειρο σημείωμα που του έγραψε ο ΑΓΙΟΣ ΠΑΙΣΙΟΣ και έλεγε «Μάρτη έγινε ο Ευαγγελισμός, Μάρτη η Επανάσταση του 1821, Μάρτης αγωνίζεται και για το θέμα της Μακεδονίας»
ΑΝΗΣΥΧΟΣ γιατί όπως μου είπε μέχρι να με συναντήσει τον παρακολουθούσαν δύο άγνωστοι άνδρες, πιθανολογώντας ότι ανήκαν σε γνωστή πρεσβεία .
Σε αυτήν την συνάντηση μου εκμυστηρεύθηκε ότι από συζήτηση που είχε με τον ΑΓΙΟ του εντυπώθηκαν δυο πράγματα.
«μαζί με την διάλυση των Σκοπίων θα ανοίξει και το Βορειοηπειρωτικό» «οι Έλληνες πρέπει να είναι προσεκτικοί και ενωμένοι όταν θα αρχίσει η νέα μοιρασιά.. γιατί παιδάκι μου , όπως του είπε θα καραδοκεί και ο τούρκος να πάρει τα δικά του στην μοιρασιά » https://www.pentapostagma.gr
Και μόλις ο σήμερα ο τούρκος δηλώνει :
Ρ.Τ.Ερντογάν: «Όσοι προκαλούν σε Αιγαίο-Κύπρο θα λογοδοτήσουν πρώτα στον λαό τους για την ήττα που θα υποστούν»

ΣΤΩΜΕΝ καλώς
Δρ. Κωνσταντίνος Βαρδάκας
Print Friendly and PDF
Μοιράσου στο Google Plus
Αν βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον, κάντε κλικ εδώ
Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail.

Για γρήγορη και άμεση ενημέρωση ακολουθείστε μας στο Twitter και στο Google+.