Άρχισαν τα όργανα ζύμωσης μειονότητας - Σκοπιανό ΜΜΕ: Οι νεοναζί μπλοκάρουν εκδήλωση "Μακεδόνων" κοντά στη Φλώρινα

Freepen.gr - Άρχισαν τα όργανα ζύμωσης "μακεδονικής" μειονότητας στην Ελλάδα από τα Σκόπια. Η σκοπιανή ιστοσελίδα expres.mk φιλοξενεί "ρεπορτάζ" από εκδήλωση κοντά στη Φλώρινα στο δρόμο προς το χωριό Αγιος Παντελεημονας.

Όπως αναφέρει η σελίδα «οι Έλληνες νεοναζί εμποδίζουν δεκάδες "Μακεδόνες" από την Ελλάδα που θέλουν να παρακολουθήσουν ένα "μακεδονικό" πολιτιστικό γεγονός σήμερα το απόγευμα» και συνεχίζει:

«Κατά τη διάρκεια του αποκλεισμού στον οποίο είναι παρόντες οι ελληνικές αστυνομικές δυνάμεις η κατάσταση είναι τεταμένη, αλλά προς το παρόν δεν υπάρχει φυσική επαφή μεταξύ των "Μακεδόνων" και μελών του νεοναζιστικού κόμματος Χρυσή Αυγή και άλλων ριζοσπαστικών ομάδων, ενημερώνουν μέλη "μακεδονικών" οργανώσεων από το βόρειο τμήμα της Ελλάδας και το Μακεδονικό Κίνημα Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων στον Καναδά (MHRMI).

Η εκδήλωση διοργανώθηκε σε συνεργασία με το "Σπίτι του Μακεδονικού Πολιτισμού" ενώ κατά τη διάρκεια του αποκλεισμού, οι Έλληνες νεοναζί έψαλαν "νίκη" και έλεγαν υβριστικά συνθήματα για τους "Μακεδόνες"»
 
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail