Ο Τραμπ ετοιμάζεται να κόψει τα δάκτυλα της Σαουδικής Αραβίας; Το καρφί του Πούτιν στις ΗΠΑ για τον Κασόγκι

Freepen.gr - Ο χαμένος Σαουδάραβος δημοσιογράφος Τζαμάλ Χασόγκγκι φαίνεται να είναι νεκρός, δήλωσε στους δημοσιογράφους ο Πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τράμπ, προτού αναχωρήσει για τη Μοντάνα λέγοντας ότι θα υπάρξουν "σοβαρές" συνέπειες για όποιον κρύβεται πίσω από τη δολοφονία του.



"Σίγουρα για μένα φαίνεται ότι αυτό σύμβαινει", δήλωσε ο Trump όταν ρωτήθηκε αν ο Khashoggi ήταν νεκρός. "Είναι πολύ λυπηρό" συμπλήρωσε.



Οι πιθανές συνέπειες για τη Σαουδική Αραβία "θα πρέπει να είναι πολύ σοβαρές", δήλωσε ο Τραμπ σχολιάζοντας πως "Εννοώ ότι είναι κακό, κακό, αλλά θα δούμε τι θα συμβεί".

Καρφί Πούτιν

Νωρίτερα την Πέμπτη ο Ρώσος πρόεδρος Πούτιν δήλωσε στο ετήσιο φόρουμ Valdai στο Σότσι ερωτηθείς για την υπόθεση Κασόγκι: 

Εξ όσων γνωρίζω, ο δημοσιογράφος που αγνοείται, ζούσε στις Ηνωμένες Πολιτείες. Δε ζούσε στη Ρωσία, αλλά στις ΗΠΑ. Με αυτή την έννοια, φυσικά, οι ΗΠΑ φέρουν κάποια ευθύνη για το τι συνέβη σε αυτόν. Είναι αυτονόητο.
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail