Κάποια ζώα πρέπει να υποφέρουν για να διασκεδάσουν κάποια άλλα! Ταύρος πήδηξε από φορτηγό να γλυτώσει κι έσπασε τα πόδια του

Freepen.gr - Αυτή είναι η στιγμή που ένας τεράστιος ταύρος σέρνεται στο έδαφος αφού πρώτα έσπασε τα πόδια του κατά τη διάρκεια ενός φεστιβάλ στην Ισπανία σύμφωνα με τη dailymail.co.uk.

Το βίντεο καταγράφηκε στο χωριό Mejorada del Campo, κοντά στην ισπανική πρωτεύουσα της Μαδρίτης και έχει διαμοιραστεί από το Animalist Party κατά της κακομεταχείρισης των ζώων (PACMA).

Στο βίντεο, ένας ταύρος βγαίνει από το κλουβί μεταφοράς του πριν να χρησιμοποιηθεί για μια εκδήλωση αγώνα δρόμου ταύρων στο χωριό.



Ο ταύρος χτυπά από το κλουβί προς τα κάτω στο δρόμο, σπάζοντας τα πόδια του στο κράσπεδο, σύμφωνα με αναφορές. Το ζώο στη συνέχεια χρησιμοποιεί τα εμπρόσθια γόνατα του για να εμπρός καθώς τα πίσω πόδια δεν αντιδρούν.

Δεν είναι σαφές εάν οι αρχές διερευνούν την υπόθεση ούτε αν το άτυχο ζώο θανατώθηκε.



Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail