Ιστορικός ισχυρίζεται πως ο Αδόλφος Χίτλερ διέφυγε στην Αργεντινή με υποβρύχιο

Ανατροπή στα ιστορικά δεδομένα σχετικά με την αυτοκτονία του Αδόλφου Χίτλερ φέρνει ένας ιστορικός από την Αργεντινή.

Ο Αδόλφος Χίτλερ δραπέτευσε με ένα υποβρύχιο στην Αργεντινή αποκάλυψε ο ιστορικός Abel Basti στον Chris Tarrant παρουσιαστή της σειράς Extreme Σιδηρόδρομοι από το κανάλι Channel 5. Ο ιστορικός είπε ότι ο πρώην γερμανός δικτάτορας μετέβει στο σημείο με ένα υποβρύχιο και έζησε την υπόλοιπη ζωή του στη Νότια Αμερική.

Ενώ ταξιδεύαν σε μια έκταση χιλιάδων μιλίων στην Παταγονία, ο παρουσιαστής έμεινε έπληκτος όταν ένας τοπικός καθηγητής ιστορίας είπε ότι ταξίδευαν στο ίδιο βαγόνι με αυτό που ταξίδευε ο Χίτλερ όταν δραπέτευσε μετά το τέλος του πολέμου το 1945.

Ο Basti ισχυρίζεται ότι ο Χίτλερ επέζησε από τον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο και διέφυγε στην Αργεντινή όπου τον βοήθησε ένας πλούσιος γαιοκτήμονας ενώ έμενε στην Αργεντινή για 15 χρόνια.
Στη συνέχεια ισχυρίστηκε ότι ο Χίτλερ ξύρισε το μουστάκι του και ζούσε στην περιοχή μέχρι την ηλικία των 75.
Ο Αδόλφος Χίτλερ διέφυγε στην Αργεντινή αποκαλύπτει ιστορικός - Εικόνα0
Ο ιστορικός Abel Basti λέει ο Χίτλερ δραπέτευσε με υποβρύχιο στην Αργεντινή

Συνέχισε με λεπτομέρειες και είπε γιατί ο Αδόλφος Χίτλερ δεν πέθανε, και πως με ένα υποβρύχιο κατέληξε στον σταθμό όπου βρίσκονται.

«Ξύρισε τα μαλλιά του και φιλοξενούνταν για 15 χρόνια από έναν γερμανό γαιοκτήμονα, του οποίου ανήκουν τεράστια τμήματα της Αργεντινής, πέθανε στα 75. Είπε ακόμα ότι έχει συνέντευξη από τον άνθρωπο που γνώριζε την καμαριέρα του και πολλούς ακόμα μάρτυρες»

Ο Chris Tarrant μετά την επιστροφή του στο επιτυχημένο κανάλι 5 και την σειρά του Extreme Σιδηρόδρομοι, έχει ταξιδέψει 168.212 μίλια και έχει μεταβεί σε χώρες όπως Ζιμπάμπουε, Αλάσκα και Ιαπωνία.
Ο Αδόλφος Χίτλερ διέφυγε στην Αργεντινή αποκαλύπτει ιστορικός - Εικόνα1
Ο Chris Tarrant
Ο Αδόλφος Χίτλερ διέφυγε στην Αργεντινή αποκαλύπτει ιστορικός - Εικόνα2
Ο Chris Tarrant συναντήθηκε με τον Abel Basti, ο οποίος ισχυρίζεται ότι έχει πολλούς μάρτυρες που αναφέρουν για τον Χίτλερ στην Αργεντινή.

Αντιμετώπισε πολλές προκλήσεις καθ ‘οδόν, και πρόκειται για το τελευταίο του εγχείρημα στη νέα σειρά από την Αλάσκα στην Αργεντινή.

Στο δεύτερο επεισόδιο της νέας σειράς προβάλεται μια αξέχαστη βόλτα στη γραφική παλιά Παταγονία, ενώ η θεωρία του Basti σχετικά με τον Αδόλφο μπορεί να ήταν μια ευχάριστη έκπληξη.
Ο Αδόλφος Χίτλερ διέφυγε στην Αργεντινή αποκαλύπτει ιστορικός - Εικόνα3
Ο Abel ισχυρίστηκε ότι ο Χίτλερ μετέβη στην Παταγονία μετά την άφιξή του στην Αργεντινή
Το επεισόδιο θα προβληθεί από το Channel 5 στις 31 Οκτωβρίου του 2016 και ώρα 21:00

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail