Πιο αρρωστημένος κι από ταινία - Έκανε κούκλες μουμιοποιώντας νεκρά κορίτσια και τους έφτιαχνε τσάι - Τι απέγιναν οι δύσμοιροι γονείς του

Freepen.gr - Στις 25 Οκτωβρίου, ένα δικαστήριο στο Nizhny Novgorod απέρριψε την αίτηση του Anatoly Moskvin να αφεθεί ελεύθερος από το ψυχιατρικό νοσοκομείο στο οποίο νοσηλεύεται τα τελευταία χρόνια. Αυτός ο άνθρωπος είναι γνωστός στη Ρωσία ως "κύριος κούκλα" αφού κατηγορείται ότι έκανε κούκλες από νεκρά κορίτσια.

Πριν από μερικά χρόνια, η αστυνομία βρήκε στο διαμέρισμά του 26 «κούκλες» από μουμιοποιημένα πτώματα μικρών κοριτσιών. Ο Moskvin, τοπικός ιστορικός, ακαδημαϊκός, νεκροπολιτικός, ειδικός σε ταφές, παραμένει υπό καταναγκαστική θεραπεία. Τον Σεπτέμβριο, οι γιατροί του ψυχιατρικού νοσοκομείου, όπου φυλάσσεται ο Moskvin, ξεκίνησαν μια διαδικασία για να τον μετατρέψουν σε ασθενή εξωτερικής θεραπείας. Σύμφωνα με αυτούς, ο ασθενής παραμένει σε κατάσταση σταθερής ύφεσης. Μια πρόσθετη ιατρική εξέταση του ασθενούς πρέπει να διεξαχθεί για να διαπιστώσει αν ο Anatoly Moskvin είναι ακίνδυνος για την κοινωνία.

Ο Anatoly Moskvin τέθηκε σε εξαναγκαστική θεραπεία το 2012 μετά από μια ψυχιατρική εξέταση που έδειξε ότι πάσχει από μια μορφή παρανοϊκής σχιζοφρένειας. Με άλλα λόγια, οι ψυχίατροι κατέληξαν στο συμπέρασμα ότι ο άνθρωπος μπορεί να αγνοεί την πραγματική φύση και τον κοινωνικό κίνδυνο των πράξεών του.

Ο άνθρωπος κρατούσε τις νεκρές κούκλες στο δωμάτιό του. Τις έντυνε με ρούχα, τις κάθιζε στον καναπέ του και τους μιλούσε ενώ ορισμένες φορές τους έφτιαχνε τσάι.

Μέσα στις μούμιες τοποθετούσε μηχανισμούς από μουσικά κουτιά ή μουσικά παιχνίδια, έτσι ώστε οι κούκλες του να παράγουν ήχους όταν τις άγγιζε. Οι ιατροδικαστές βρήκαν προσωπικά αντικείμενα και ρούχα μέσα σε μερικές από τις μούμιες. Υπήρχε ένα κομμάτι τοιχογραφίας με ένα όνομα κοριτσιού μέσα σε ένα από τα σώματα. Ένα άλλο που περιείχε μια ετικέτα στο νοσοκομείο που δηλώνει την ημερομηνία και την αιτία του θανάτου του κοριτσιού. Μια αποξηραμένη ανθρώπινη καρδιά βρέθηκε μέσα στο τρίτο.

Είναι δύσκολο να πούμε τι αισθάνθηκε και σκέφτηκε ο Moskvin, αφού η προσωπική του ζωή ήρθε στο φως και προσέλκυσε πολλή προσοχή. Ωστόσο, η ζωή των ηλικιωμένων γονέων του μετατράπηκε σε κόλαση. Όλοι στην πόλη σταμάτησαν να μιλάνε μαζί τους. Άγνωστα πρόσωπα έσπασαν τα παράθυρα στο διαμέρισμά τους και έγραψαν ύβρεις στους τοίχους του κτιρίου τους. Μετά από μια σειρά ανακρίσεων και όλη την επακόλουθη ταπείνωση, η μητέρα του Anatoly Moskvin πρότεινε στον σύζυγό της να δηλητηριαστούν με αέριο και να πεθάνουν. Ωστόσο, ο άνθρωπος αρνήθηκε να το κάνει, καθώς μια τέτοια πράξη θα μπορούσε να προκαλέσει έκρηξη. Ο πατέρας του Anatoly Moskvin υπέστη τελικά καρδιακή προσβολή, ενώ η μητέρα του εμφάνισε διαβήτη.
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail